خوراک های رول یا دستپیچ در مشرق زمین بسیار محبوب هستند و تنوع آن از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. در این مطلب با طرز تهیه چیکن رول با خمیر یوفکا آشنا می شوید. می توانید آن را به صورت غذای اصلی یا میان وعده میل کنید.
آشنایی با طرز تهیه چیکن رول خوشمزه و دلچسب
چیکن رول یک فینگر فود خوشمزه و دلچسب است که با مواد متنوع و روش های مختلفی آماده می شود. معمولا چیکن رول به عنوان پیش غذای خوش طعم برای پذیرایی استفاده می شود ولی می توان آن را یک غذای اصلی هم دانست. این غذا به راحتی و به سرعت آماده می شود.

باید گفت غذای رول یا دست پیچ، خوراک محبوب مشرق زمین به شمار می رود. این غذا از کشوری به کشور دیگر تنوع پخت دارد. این میان وعده خوشمزه با خمیر بسیار نازک و ترکیبی از گوشت و سبزیجات آماده می شود. هم می توان آن را به صورت سرخ شده و هم بخارپز تهیه کنید.
فینگر فود چیکن رول را می توان به صورت سرد یا گرم سرو کرد. به این غذا چیکن اسپرینگ رول هم گفته می شود. در ادامه با طرز تهیه چیکن رول آشنا می شوید. همچنین می توانید طرز تهیه فینگر فود گوشت را نیز مطالعه کنید.
مواد لازم برای 3-4 نفر
برای تهیه چیکن رول به مواد زیر نیاز است:
- زیتون: یک قاشق غذاخوری
- فیله مرغ بدون پوست: 200 گرم
- ریشه زنجبیل رنده شده: یک قاشق غذاخوری
- سس سویا: یک قاشق غذاخوری
- قارچ: 4 عدد
- جوانه لوبیا: 75 گرم
- پیاز: دو عدد بزرگ
- هویج: یک عدد
- خمیر یوفکا
- زرده تخم مرغ: یک عدد
مدت زمان آماده سازی این غذا نیم ساعت است. زمان پخت چیکن رول حدود 10 دقیقه خواهد بود.

طرز تهیه:
برای تهیه اسپرینگ چیکن رول مراحل زیر را دنبال کنید:
1. ابتدا فیله مرغ را به تکه های ریز و ساطوری شده تقسیم کنید. بعد قارچ ها را در آب گرم 20 دقیقه ای قرار داده سپس آبکشی و ریز خرد کنید.
2. حالا پیازها را ریز خرد کنید. همچنین هویج را هم به صورت نواری ریز کنید.
3. در این مرحله ظرف پیرکس را روی حرارت قرار داده و به آن روغن زیتون اضافه کنید.
4. بعد قارچ و مرغ را به روغن زیتون اضافه و چند دقیقه ای تفت دهید.
5. حالا سس سویا را اضافه و مواد را هم بزنید.
6. ظرف را از روی حرارت برداشته و زمان بدهید تا سرد شود. بعد ظرف را با کاغذ آشپزخانه تمیز کنید.
7. زنجبیل رنده شده، لوبیا سبز و پیاز و هویج را داخل کاسه ریخته و مرغ و قارچ تفت داده شده را اضافه کنید. سپس به آن فلفل سفید و نمک دریایی زده و مواد را خوب هم زده تا مخلوط شوند.
8. در این مرحله خمیر را طوری پهن کنید که گوشه دار باشد. سپس از مخلوط آماده شده به اندازه دو قاشق غذاخوری برداشته و وسط خمیر بریزید.

9. بعد شروع به رول کردن خمیر نمایید. لبه های خمیر را روی هم قرار داده و با انگشت روی لبه ها کمی فشار داده تا به هم بچسبند.
10. بعد از رول کردن خمیر، زرده تخم مرغ را کمی هم بزنید. سپس با فرچه روی رول را با زرده تخم مرغ بپوشانید. بقیه مواد را به این ترتیب آماده کنید.
11. ظرف را روی حرارت قرار داده و به آن حدود یک چهارم ظرف روغن زیتون اضافه کنید. بعد از چند ثانیه که روغن داغ شد رول ها را به تدریج به مدت 2- 3 دقیقه در این روغن قرار داده تا طلایی شوند.

12. سپس چیکن رول ها را با قاشق خارج کرده و روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید. فینگر فود چیکن رول شما آماده سرو است.