سمبوسه یک غذای متنوع و ویژه بوده که با روش های مختلفی تهیه می شود. شما در این قسمت طرز تهیه سمبوسه میگو را مطالعه می کنید. این غذای ویژه طعم جذابی دارد. 
نحوه تهیه سمبوسه با میگو:
سمبوسه ها انواع مختلفی دارند. سمبوسه سوسیس، سمبوسه مرغ، سمبوسه قارچ و گوشت انواع پرطرفداری از این غذا هستند .شما در این قسمت یک نمونه جذاب و متنوع سمبوسه را مطالعه خواهید کرد.
مواد اولیه:
- میگو: 400 گرم
- سس کچاپ: 2 قاشق غذاخوری
- پیازچه: 100 گرم
- پیاز: 1 عدد
- جعفری: 100 گرم
- فلفل قرمز: 1 قاشق چای خوری
- زردچوبه: 1 قاشق چای خوری
- کره ذوب شده: 100 گرم
- زعفران: 1 هشتم قاشق جای خوری
- آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
- خمیر یوفکا: 20 برگ
- روغن: 2 قاشق غذاخوری
- آب: 1 استکان
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه سمبوسه میگو:
آماده کردن این غذا بسیار ساده است ابتدا باید خمیر یوفکا را از درون فریزر خارج کنید. بعد از اینکه خمیر در دمای محیط قرار گرفت، باید میگوها را مزهدار نمایید. در این بخش باید میگو را پاک کرده به خوبی بشورید و با مقداری زعفران آنها را ماساژ دهید تا مزه دار شود.

مقداری آب لیمو به مواد میگو افزوده تا آن را نرم کند. حالا میگوهای مزهدار شده را درون آب جوش بجوشانید. می توانید به مواد آن مقداری دیگر زعفران را به لیمو اضافه کنید.
یک پیاز را به صورت نگینی برش زده و درون تابه ای به همراه مقداری روغن تفت دهید. مقدار نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. بعد از اینکه پیازها طلایی شد، به آن میگوهای خود را اضافه نمایید. جعفری خرد شده پیازچه خرد شده، فلفل قرمز، زردچوبه، رب گوجه فرنگی و غیره را به مواد خود اضافه کرده و تفت دهید تا درون مواد کمی تفت بخورد.
ورق های یوفکا را روی سطح پهن کرده و با استفاده از قلم مو مقدار کره ذوب شده روی آنها بمالید. حالا سمت دیگر خمیرها را نیز با استفاده از کره رومال کنید. مقداری از مواد تفت خورده را روی یک ورق یوفکا قرار داده و بپیچید. به همین شکل خمیرها را پر کرده و بعد درون فرد 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.

بعد از 20 دقیقه که سمبوسه ها طلایی شد، آنها از درون فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر سرو کنید. شما می توانید این سمبوسه ها را با انواع سس های متنوع نوش جان نمایید. سس های تند و دست ساز برای این سمبوسه بسیار مناسب می باشد.
در صورتی که فر ندارید، ظرفی گود را روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. خمیرها را پر کرده و سمبوسه ها را دانه دانه درون روغن انداخته و سرخ کنید. بعد از برشته و طلایی شدن آن را برداشته و روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود. به این صورت می توانید غذای خود را بدون فر آماده کنید.
در پخت سمبوسه باید توجه داشته باشید که میگو را بیش از حد تفت ندهید. زیرا موجب سفت شدن آن می شود. میگو را کافیست درون مقدار آب جوش انداخته یا درون روغن کمی تفت دهید. بعد به همراه مواد خود مزهدار کرد و درون خمیر قرار دهید.