برای اینکه لواشک های سالم خانگی را داشته باشید، در آرگا همراه ما بوده و نحوه آماده کردن آن را مطالعه کنید. در این قسمت طرز تهیه لواشک آلبالو و زردآلو آشنا می شوید.

طرز تهیه لواشک آلبالو و زردآلو خانگی:
لواشک های خانگی بسیار سالم بوده و به دور از مواد افزودنی هستند. همچنین به نظر بهداشتی نیز فوق العاده مطمئن بوده و می تواند برای کودکان نیز مناسب باشد. شما می توانید با نحوه آماده کردن یک لواشک خوشمزه مناسب فصل آشنا شوید. طرز تهیه لواشک شاه توت و لواشک آلو با طعم های متنوع را در لینک بخوانید.
مواد اولیه:
آلبالو له شده: به مقدار لازم
زردآلو له شده: به مقدار لازم
هلوی له شده: به مقدار لازم
طرز تهیه لواشک:
آماده کردن این لواشک بسیار ساده بوده و شما می توانید در کمترین زمان یک لواشک خانگی سالم داشته باشید. ابتدا باید آلبالوها را دانه کنید. می توانید از روش های مختلفی برای دانه کردن آلبالوها استفاده نمایید.
آلبالوها را می توانید با دست پاک کرده و یا با استفاده از نی قسمت های هسته آن را خارج کنید. آلبالوها را درون ظرفی ریخته و زردآلوهای دانه شده را نیز درون ظرفی جداگانه بریزید. مقدار کمی آب روی هر کدام ریخته و روی حرارت بگذارید تا به آرامی پخته شود. درب قابلمه را نیز قرار داده تا موجب نرم شدن آلبالوها و زردآلوها بشود.

در این مدت مدام باید مواد را هم بزنید تا ته نگیرد. حالا بعد از له شدن مواد زردآلو و آلبالو را با یکدیگر ترکیب کرده و کمی با دست آنها را ورز دهید تا له شود.
می توانید از گوشکوب نیز استفاده کنید. اگر احساس می کنید مواد شما هنوز خشک است، می توانید با آن مقداری آب اضافه کرده و مجدد روی حرارت بگذارید تا به خوبی له شود. مواد لواشک شما باید به اندازه رب نرم و غلیظ بشود.
کف یک سینی را چرب کرده یا یک نایلون درون آن قرار دهید. حالا مقداری از مواد لواشک خود را روی نایلون پهن کرده و صاف کنید. لواشک را در دمای محیط یا در نور خورشید قرار داده تا لواشک ها خشک شود. برای اینکه آلوده نشود روی آن را می توانید یک پارچه توری قرار داده که آلودگیها را به خود نگیرد.
طرز تهیه لواشک آلبالو و زردآلو به همین سادگی بوده و شما می توانید یک لواشک خوشمزه خانگی داشته باشید. بعد از خشک شدن می توانید لواشک ها را از نایلون جدا کرده برش بزنید و درون ظرف های مناسب نگهداری کنید. این لواشک ها برای مدت طولانی قابل نگهداری هستند. شما در صورت دلخواه می توانید مقداری شکر اضافه نمایید.

شما می توانید لواشک هفت میوه با انواعی از میوه ها را نیز به همین روش تهیه کنید. تنها کافی است، میوه ها را پاک کرده دانه آن را بگیرید و درون قابلمه بریزید و زمان دهید تا روی حرارت نرم شود.
شما می توانید انواع لواشک با طعم های متنوع و جذاب را بچشید. این لواشک های خوشمزه طعم جدید و جالبی داشته و برای پذیرایی در مهمانی ها مناسب هستند. همچنین لواشک ها بخشی از خواص سرشار میوه ها را در خود نگه می دارد.