بادمجان پرورده یکی از چاشنی های پرطرفدار و خوشمزه در شمال کشور می باشد. می توانید طرز تهیه بادمجان پرورده خوشمزه را در این مطلب فرا گرفته و از طعم بی نظیر آن به عنوان پیش غذا یا همراه با نان لذت ببرید.
طرز تهیه بادمجان پرورده خوشمزه
بادمجان پرورده همانند زیتون پرورده یکی از چاشنی های محبوب شمالی است که طعم بی نظیری دارد و با مواد ساده ای تهیه می شود. می توانید این چاشنی خوشمزه را عنوان پیش غذا یا همراه با نان سرو کنید. اگر مایلید تا طرز تهیه بادمجان پرورده خوشمزه شمالی را با رسپی اصلی فرا بگیرید با ادامه مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم
برای تهیه بادمجان پرورده خوشمزه به مواد زیر نیاز است:
- سه عدد بادمجان
- سه چهارم لیوان گردو
- یک دوم لیوان زرشک
- نصف لیوان رب انار
- یک سوم لیوان سرکه سفید
- یک چهارم لیوان نعناع خشک
- یک قاشق چای خوری سماق
- یک پنجم قاشق غذاخوری گلپر
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
برای تهیه بادمجان پرورده به روش اصلی ابتدا بادمجان ها را کباب کرده و بهتر است بادمجان های تپل و گرد استفاده که بذر کمتری دارند. بعد بادمجان ها را شسته و روی شعله پخش کن روی حرارت قرار دهید تا کبابی شود. سپس داخل یک نایلون قرار داده بعد از چند دقیقه با ایجاد بخار در نایلون پوست بادمجان به راحتی کنده می شود.
سپس نوبت ساطوری کردن بادمجان کبابی شده است. به این ترتیب بادمجان را روی تخته آشپزی قرار داده و با چاقو حسابی ریز کنید. گردو ها را هم خوب له کنید. می توانید خیلی ریز نشود و کمی دندان گیر باشد. در ادامه ظرف مناسبی را آماده و بادمجان کبابی، گردو، سرکه سفید، زرشک، رب انار، سماق، گلپر و نعناع خشک را با هم مخلوط و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
سپس این مخلوط را در یخچال به مدت یک روز قرار دهید و بعد از آن سرو نمایید. به این سادگی شما با چند مواد خانگی خوشمزه یک طعم بی نظیر را تجربه خواهید کرد. نوش جان

چند نکته:
برای تهیه بادمجان پرورده اضافه کردن سماق دلخواه است. می توانید از سیر هم در این چاشنی استفاده کنید. بادمجان پرورده را می توان به عنوان پیش غذا سرو کرد. این چاشنی را تا ده روز در یخچال نگهداری و میل کنید. گردو ریز شده طعم و انسجام خوبی به بادمجان پرورده می دهد.
رب انار را بسته به ذائقه خود می توانید ترش یا ملس انتخاب کنید. سرکه بالزامیک یا سرکه سفید طعم این چاشنی را ترش می کند. می توانید از سرکه انگور هم استفاده کنید. نمک، فلفل سیاه، سماق و گلپر ادویه رایج بادمجان پرورده هستند.
بعد از ساطوری کردن بادمجان ها اجازه دهید خنک شوند بعد مواد را با هم ترکیب کنید. نگهداری این چاشنی در محیط سرد یخچال الزامی بوده و تا ده روز قابل استفاده است. می توانید از سبزی های معطر مثل مرزه، شوید خشک، سیاه دانه، روغن زیتون نیز در این چاشنی استفاده کنید.