ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه مرغ با بادام هندی؛ غذایی خاص و خوش‌عطر به سبک آسیایی

اگر علاقه مند به غذاهای متنوع و مخصوص هستید‌. در این بخش با طرز تهیه مرغ و بادام هندی آشنا شوید. این مرغ پر خاصیت با سس بادام هندی تهیه می شود.

طرز تهیه مرغ با بادام هندی؛ غذایی خاص و خوش‌عطر به سبک آسیایی

یکی از انواع خوراک‌ های خوشمزه و مقوی که می‌ توانید در این بخش با طرز تهیه آن آشنا شوید، خوراک مرغ با بادام هندی است. در ادامه طرز تهیه خوراک مرغ با بادام هندی را مطالعه می‌ کنید.

دستور تهیه مرغ و بادام هندی

طرز تهیه مرغ و بادام هندی:

برای آماده کردن این غذا ابتدا باید بادام هندی را درون تابه نسوز ریخته و بدون روغن و نمک و هیچ مواد افزودنی آن را تفت دهید. سینه مرغ را با آرد ذرت و سه قاشق آب روغن سس دلخواه مزه‌ دار نمایید.

این مواد را با دیگر ترکیب کرده و سینه مرغ را درون آنها بغللتانید تا به خوبی به مواد آغشته شود. شما در ادامه با طرز تهیه مرغ کرانچی و مرغ پرتقالی با طعم های جذاب نیز آشنا می شوید.

مواد اولیه:

  • سینه مرغ: 1 عدد
  • بادام هندی خام: نصف لیوان
  • سیر: 2 حبه
  • پیاز: 1 عدد
  • سس ماهی: 1 قاشق غذاخوری
  • سس هویزین: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد: به مقدار لازم
  • سس سویا: 1 قاشق غذاخوری
  • سرکه برنج: به مقدار لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ را خرد کرده و به آن مقداری فلفل بزنید. در ادامه سینه‌ های مرغ را درون تابه تفت داده و به آن مقداری پیاز و سیر نیز اضافه کنید. ابتدا می‌ توانید پیاز را به همراه مقداری روغن تفت داده و بعد سینه‌ های مرغ را درون آن بریزید. یک حبه سیر را خرد کرده و به مواد مرغ خود اضافه کنید.

طرز تهیه مرغ و بادام هندی

بعد از اینکه سینه‌ های مرغ کمی تفت خورد و تغییر رنگ داد، باید به آن سس‌ های ذکر شده در این قسمت را اضافه کنید. شما می‌ توانید از سس‌ های مختلفی استفاده کنید. سس ماهی، سس سویا و سس هویزین که یک نوع سس مخصوص و محبوب بوده را می‌ توانید به مواد خود اضافه کرده و به آن کمی مزه بدهید.

در مرحله نهایی طرز تهیه مرغ و بادام هندی  پخت مرغ که سس‌ ها را به مواد اضافه کرده کمی با آن حرارت داده تا مرغ به همراه سس‌ها مزه‌ دار شود. شما در این بخش می‌ توانید از سرکه برنج نیز استفاده کنید.

بعد از پخت مرغ‌ ها می‌ توانید آن را از روی حرارت برداشته و در کنار پلو نوش جان کنید. در کنار این مرغ و پلو محبوب می‌ توانید از مقداری کلم بروکلی نیز استفاده کنید، طعم فوق العاده به غذای شما بدهد.

رسپی مرغ و بادام هندی

برای ملس‌ تر شدن و معتدل شدن طعم این مرغ می‌ توانید از مقداری عسل استفاده کنید. افزودن کمی عسل به این غذا می‌ تواند طعم و عطر ویژه‌ای با آن بدهد. ترکیب عسل و چند قطره سرکه می‌ تواند طعم مرغ شما را معتدل و ویژه کند.

در مرحله آخر می‌ توانید بادام هندی‌ های تفت خورده شده را در کنار مرغ‌ ها به سس‌ های خود اضافه نمایید و به همراه سس و مرغ زمان داده تا با یکدیگر مزه‌ دار شود.

شما در صورت دلخواه می‌ توانید بادام زمینی‌ ها را به صورت تفت خورده و سالم در کنار مرغ استفاده کنید. همچنین می‌ توانید بادام زمینی را درون مخلوط کن و میکسر ریخته و به خوبی آن را ترکیب کرده و سس آماده شده بادام زمینی را در کنار مرغ نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان