اگر به دنبال کباب های متنوع خانگی هستید، در این بخش یک رسپی جدید را آموزش می بینید. طرز تهیه شامی با سنگدان مرغ که یک کباب خانگی خوشمزه است را در ادامه مطالعه می کنید.

طرز تهیه شامی با سنگدان مرغ به روش خانگی:
این شامی بسیار خوشمزه بوده و طعم متنوعی دارد. شما با طرز تهیه شامی لبنانی و کتلت عدسی با رسپی و دستورهای مخصوص دیگر در لینک آشنا می شوید.
مواد اولیه:
- پیاز: 2 عدد
- سنگدان مرغ: 2 بسته
- سیب زمینی: 2 عدد
- تخم مرغ: 2 عدد
- فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
- آرد سوخاری: 2 قاشق غداخوری
- روغن: به مقدار لازم
طرز پخت:
این شامی خوشمزه و فوق العاده با یک روش خانگی تهیه می شود. مدت آماده سازی این کباب نیز بسیار کوتاه است. ابتدا باید سنگدان های مرغ را به خوبی پاک کرده تمیز کنید و بشورید. سنگدان ها را درون آبکش قرار داده تا آب اضافی آنها کشیده شود.

سنگدان ها را به ابعاد کوچک در تقسیم کرده و خرد کنید. در قسمت بعدی نوبت به آماده سازی سیب زمینی ها می رسد. سیب زمینی ها را پوست کنده و بشورید و درون میکسر ریخته و خرد نمایید. بعد از اینکه سیب زمینی ها پوره شد، آب اضافی آنها را گرفته و درون ظرف بریزید.
پیاز را پوست کنده و درون چرخ گوشت یا میکسر پوره کنید. در قسمت بعدی بعد از اینکه آب سنگدان ها کشیده شد، سنگدان ها را درون میکسر ریخته و خرد کنید. شما می توانید از وسایل مختلف برای خرد کردن و چرخ کردن مواد استفاده نمایید.
مواد چرخ شده را درون ظرفی ریخته و با یکدیگر ترکیب کنید. مقداری ادویه فلفل، زردچوبه، نمک به مواد اضافه کرده و خوب با دست ورز دهید. مقداری آرد سوخاری به مواد اضافه کرده تا کباب شامی ها تردتر شود. مقداری تخم مرغ نیز به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید تا موجب انسجام کباب ها شود.
در این مرحله از طرز تهیه شامی سنگدان مرغ 20 دقیقه به مواد زمان داده تا مواد مزه دار شود. در مرحله بعدی مقداری روغن درون تابه ریخته و شامی ها را درون آن سرخ کنید.

بعد از اینکه دو طرف شامی ها سرخ شد، آن را از درون تابه خارج کرده و روی یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود. در کنار این کباب می توانید از گوجه کباب شده یا فلفل سبز و تند کبابی هم استفاده کنید. این شامی ها را با نان سنگک و سبزی ریحان می توانید نوش جان کنید.
شما علاقه مندان به آشپزی های متنوع می توانید این شامی کباب ها را در کنار پلو نیز سرو کرده، این شامی بسیار اقتصادی بوده و دستور پخت سادهای هم دارد. شما حتی برای آماده کردن شامی می توانید از وسایل در دسترس استفاده کنید.
اگر چرخ گوشت یا گوشتکوب برقی ندارید، می توانید سیب زمینی و پیاز را رنده کرد و آب اضافی آن را بگیرید. برای خرد کردن سنگدان ها نیز می توان از یک چاقوی تیز ساطوری استفاده کنید. مواد را تکه تکه کرده و چند مرتبه با چاقو روی سطح سنگدان ها بزنید تا به خوبی خرد شود.