ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کوکو پونه؛ غذای گیاهی ساده و خوشمزه

اگر علاقه مند به آشپزی های جذاب و مخصوص هستید، در این بخش می توانید با طرز تهیه کوکو پونه خوشمزه آشنا شوید. این کوکوی خوشمزه در فصل خاص تهیه می شود‌.

طرز تهیه کوکو پونه؛ غذای گیاهی ساده و خوشمزه

پونه یک گیاه فصلی معطر و پرخاصیت بوده که شما می‌ توانید با آن غذاهای متنوعی تهیه کنید. در این بخش نیز با طرز تهیه کوکو پونه محبوب آشنا می‌ شوید.

طرز تهیه کوکو پونه خوشمزه

طرز تهیه کوکوی پونه:

این کوکو از دیرباز یکی از محبوب‌ ترین انواع کوکوها بوده و طعم بسیار فوق العاده‌ ای دارد. شما می‌ توانید با دستورهای متنوعی این غذای خوشمزه را تهیه کرده و نوش جان بکنید.

شما می‌ توانید در وعده‌ های غذایی مختلف از این کوکو استفاده کرده که طعم بسیار ویژه‌ای دارد و می‌ تواند با یک دستور آسان تهیه شود. شما علاقه مندان با طرز تهیه کوکو کدو حلوایی و کوکو افغانی با دستورهای دیگر نیز آشنا می شوید.

مواد اولیه:

  • پونه کوهی: 500 گرم
    آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ: 4 عدد
    سیر: 2 حبه
    پیاز: 2 عدد
    فلفل و نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

کوکوی پونه با طعم عالی

نحوه پخت:

برای اماده کردن این کوکو خوشمزه نیاز به پونه دارید. ابتدا پونه‌ ها را پاک کرده و از قسمت ساقه جدا کنید. پونه‌ها را شسته آبکشی کرده و اجازه دهید تا آب اضافه آن کشیده شود. با استفاده از یک چاقوی تیز پونه را روی یک سطح ساطوری نمایید. می‌ توانید از غذاساز یا سبزی خردکن نیز برای خرد کردن پونه‌ها استفاده کنید.

ظرف دیگر دو عدد پیاز رنده شده را اضافه کرده و آب آن را به خوبی بگیرید. سیر را رنده کرده و به پیازهای خود اضافه کنید. سبزی‌های پونه را نیز اضافه کرده و مقداری ادویه فلفل، نمک، زردچوبه به آن بزنید. حالا دو عدد تخم مرغ اضافه کرده تا به کوکوی شما بافت بهتری بدهد. شما می‌ توانید از سبزی‌های خشک دیگر برای این کوکو استفاده کنید.

در صورت دلخواه می‌ توانید مقداری شنبلیله خشک شده یا جعفری خشک شده نیز به مواد کوکوی خود اضافه نمایید که کاملاً سلیقه‌ای است. بعد از اینکه مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کردید، درون تابه مقداری روغن ریخته و کمی از مواد کوکو بردارید و درون تابه پهن کنید. اجازه دهید تا یک طرف کوکو سرخ شده و سمت دیگر آن را نیز سرخ کنید.

دستور پخت کوکوی پونه گیاهی

برای تهیه این کوکو باید از تابه نچسب و دو طرفه استفاده کنید که پخت را بسیار راحت‌ تر می‌ کند. شما می‌ توانید برای مزه‌ دار شدن بهتر کوکو از مقداری زرشک نیز استفاده کرده که طعم ترش و ملسی به کوکوی شما می‌ دهد. در برخی از رسپی‌ ها برخی افراد از گردوی خرد شده نیز درون مواد کوکوی خود استفاده می‌ کنند که طعم بهتری با آن می‌ دهد.

کوکو پونه با سیب زمینی:

در این روش می‌ توانید چند عدد سیب زمینی به مواد خود اضافه کرده که بافت کوکو را تغییر می‌ دهد و طعم بهتری به آن می‌ دهد. شما می توانید این کوکو ویژه را برای وعده های مختلف تهیه کنید.

روش پخت

به همان روش یک عدد پیاز را رنده کرده سیر رنده شده و سبزی ساطوری پونه را با یکدیگر ترکیب کنید. به آن مقداری ادویه بزنید و دو عدد سیب زمینی رنده شده را که آب آن را گرفته‌ اید، به مواد کوکوی خود بزنید خوب ورز دهید و بعد درون تابه خود سرخ کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان