اگر به دنبال رسپی های جدید برای آماده کردن انواع گوشت و شیشلیک هستید، حتماً در این بخش ما را دنبال کنید. در این قسمت می خواهیم با طرز تهیه شیشلیک در هواپز آشنا شویم.

طرز تهیه شیشلیک در هواپز:
پخت غذا در هواپز یکی از روش های جدید پخت و پز است. شاید خیلی از افراد تکنیک های آشپزی با هواپز را ندارند. اما ما در این قسمت پخت شیشلی در هواپز را به شما آموزش می دهیم. طرز تهیه خوراک شیشلیک و تاوا کبابی با دستور خوشمزه را در لینک مطالعه می کنید.
مواد اولیه:
- دنده گوسفندی: 5 عدد
- آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
- سس سویا: 1 قاشق غذاخوری
- پودر سیر: نصف قاشق چای خوری
- کره: 2 قاشق غذاخوری
- پودر پیاز: 1 قاشق غذاخوری
- فلفل و نمک: به مقدار لازم
طرز پخت:
اولین مرحله برای پخت و آماده سازی این نوع کباب ها قرار دادن گوشت در دمای محیط می باشد. گوشت باز شده و هم دمای محیط را به همراه مواد مزه دار کنید.

برای مزه دار کردن گوشت از مقداری روغن زیتون، سس سویا، فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، آب لیمو ترش و نمک استفاده کنید. تمام مواد را به گوشت اضافه کرده و خوب با دست ورز دهید تا مواد به خورد گوشت برود.
گوشت مرینیت شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه دار شود. اگر مدت زمان بیشتری به گوشت بدهید، هم بافت لطیف تری به خود می گیرد و هم طعم بهتری خواهد داشت.
هواپز را در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کرده و گوشت را درون ظرف هواپز بچینید. دنده ها را درون ظرف قرار داده و به مدت 20 دقیقه درون هواپز به آن زمان دهید. بعد از 15 دقیقه ظرف را خارج کرده و چک کنید که دنده ها پخته باشد. در مرحله نهایی می توانید از سس باربیکیو برای سرو دندهها و شیشلیک ها استفاده کنید
طرز تهیه شیشلیک در هواپز با یک رسپی ساده و آسان را در این بخش آموزش دیدید. این غذای متنوع و خوشمزه طعم فوق العاده ای داشته و برای افرادی که باربیکیو ندارند، پخت آن در هوا پز بسیار ساده است.

شما می توانید انواع بیکن گوشت و مرغ و جوجه را در هوا پز تهیه کرده و نوش جان کنید. پخت غذا در هواپز بسیار ساده بوده و بدون هیچگونه روغن و یا مواد دیگری می توانید به راحتی یک کباب خوشمزه داشته باشید.
به ویژه برای شما که فضای باربیکیو یا منقل ندارید، می توانید از قابلیت های بالای هوا پز استفاده کنید. برای مزه دار کردن انواع گوشت و مرغ در هواپز می توانید از انواع سس ها هم به ویژه سس بیکن، سس باربیکیو و سس سویا مخصوص استفاده نمایید.
این نوع پخت گوشت بسیار ساده بوده و در عین حالب یک پخت عالی برای گوشت است. شما می توانید از مواد و سبزیجات متنوعی برای مزه دار کردن گوشت ها استفاده کنید. استفاده از رزماری موجب شده تا عطر بهتری به گوشت بدهد. همچنین می توانید از سیر خرد شده هم استفاده کنید.