ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه بورک میگو؛ ترکیب دریایی خوشمزه با طعم متفاوت!

برای شما علاقه مندان به آشپزی های خانگی در این‌ قسمت طرز تهیه بورک میگو را قرار داده ایم. این بورک خانگی طعم خوشمزه ای دارد.

طرز تهیه بورک میگو؛ ترکیب دریایی خوشمزه با طعم متفاوت!

بورک ها محبوب‌ ترین غذاهای ترکیه‌ ای هستند که در انواع مختلف تهیه می‌ شود. شما می‌ توانید در ادامه این قسمت با طرز تهیه بورک میگو با یک دستور ساده و آسان آشنا شوید.

دستور بورک میگو

طرز تهیه بورک میگو ترکی:

این غذا برای وعده‌ های شام بسیار مناسب بوده و در کمترین زمان می‌ توانید این غذا را تهیه کنید. طرز تهیه بورک سوسیس و بورک پنیر جعفری با رسپی های مختلف را در لینک دنبال نمایید.

مواد اولیه:

  • میگو: 20 عدد
  • خمیر یوفکا: 2 عدد
  • زنجبیل: 1 قاشق چای خوری
  • گوجه گیلاسی: 10 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • آب لیمو ترش: به مقدار لازم

نحوه پخت:

برای داشتن این بورک می‌ توانید از خمیر یوفکا استفاده کنید. خمیرهای دست ساز هم برای آماده کردن این بورک ها مناسب می‌ باشد. ابتدا باید میگوها را به خوبی پاک کرده و بشورید. بعد از اینکه میگوها آبکشی شد و آب اضافه آنها کشیده شد، باید میگو را مزه‌ دار کنید.

مواد لازم بورک میگو

برای مزه‌ دار کردن میگوها می‌ توانید از مقداری فلفل، نمک و آب لیموی تازه استفاده کنید. میگوهای پاک شده را درون ظرفی ریخته و به  آن فلفل، نمک و آب لیمو را اضافه کرده و خوب ورز دهید. تابه ای نچسب را روی حرارت گذاشته و مقدار کمی روغن زیتون درون آن بریزید.

حالا میگوهای مزه‌ دار شده را که به مدت یک تا دو ساعت مزه‌ دار کرده درون تابه انداخته و تفت دهید. مواد را با حرارت ملایم تفت داده تا میگوها پخته شود. حرارت پخت باید ملایم باشد تا میگوها سفت نشود. همچنین باید مدت زمان پخت میگوها نیز کم باشد.

در مرحله دیگر باید سس آن را آماده کنید. گوجه‌ های گیلاسی را شسته و درون تابه به همراه مقدار روغن تفت دهید. گوجه‌ ها را به مواد میگو اضافه کرده و مقداری ادویه زنجبیل هم به آن بزنید. خمیر یوفکای آماده شده را باید روی سطح پهن کرده و مقداری از مواد را درون آن بریزید.

خمیر یوفکا را با استفاده از چاقو به صورت مثلثی برش زده و مقداری از مواد را درون آن بریزید و ببندید. در این مرحله از طرز تهیه بورک میگو باید مقداری رومال تخم مرغ روی سطح خمیر زده و بعد خمیر را درون فر دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت خمیر را خارج کرده و با استفاده از سس‌ های دلخواه نوش جان کنید.

طرز تهیه بورک میگو

شما با همین رسپی می‌ توانید انواعی از بورک های خانگی را آماده کرده به نوش جان کنید. برای آماده کردن بورک بهتر است از خمیر یوفکا آماده استفاده نمایید. این خمیرها مخصوص بورک سازی بوده و بافت تردی دارد.

شما می‌ توانید در ساعت دلخواه برای روی سطح خمیر از مقدار دانه کنجد هم استفاده کنید که کاملاً سلیقه‌ای است. برای درون مواد میگو می‌ توانید در سطح دلخواه از مقداری سیر و پیاز خلالی شده هم استفاده نمایید. اگر رسپی های دیگری برای مرینیت کردن میگو دارید، می‌ توانید از آنها برای مزه‌دار کردن میگو استفاده نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان