کیک آناناس یک کیک محبوب و متنوع بوده که شاید طعم آن را کمتر چشیده باشید. در ادامه می توانید با طرز تهیه کیک آناناس ویژه و تزیین کیک آناناس آشنا شوید.
تزیین کیک با آناناس خانگی:
این کیک خوشمزه با دستورهای متنوع تهیه شده و در این بخش یکی از رسپی های آسان آن را آموزش می دهیم. طرز تهیه کیک قیسی و کیک شیرعسلی با رسپی های دیگر را در لینک دنبال کنید.

مواد اولیه:
- آناناس: 6 حلقه
- تخم مرغ: 4 عدد
- آرد سفید: 1 لیوان
- زعفران: 1 قاشق چای خوری
- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
- شکر: 1 دوم پیمانه
- بکینگ پودر: 1 دوم قاشق چای خوری
- نمک: نوک قاشق چای خوری
- وانیل: 1 دوم قاشق چای خوری
- پوست لیمو رنده شده: 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
برای آماده سازی این کیک ابتدا باید آناناس را به صورت حلقهای برش بزنید. می توانید آناناس را به صورت آماده و یا کنسروی تهیه کنید. تخم مرغ ها را درون ظرفی شکسته و به اندازه نصف پیمانه شکر و مقداری وانیل به آن اضافه نمایید.
برای عطر بهتر کیک می توانید از مقداری پوست لیموی رنده شده هم استفاده کنید. پوست لیمو باید به اندازه کافی باشد و زیاد شدن آن می تواند طعم تلخی به کیک بدهد. مقداری هم نمک به مواد اضافه و خوب با همزن آن را ترکیب کرده تا یکدست شود.

در این مرحله باید با استفاده از دور تند همزن مواد را به قدری هم زده تا کاملاً یکدست و حجیم شود. بعد از اینکه مایع کرمی رنگ شما آماده شد، مایع کیک آماده است. فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده در این مدت زمان دهید تا فر به خوبی گرم شود.
در ادامه باید آرد را به مواد خمیری خود اضافه کنید. آرد را چند مرتبه الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک آن را هم بزنید. کیک را به صورت دورانی هم زده تا حجم کیک از بین نرود.
در حین هم زدن مقداری روغن مایع را به مواد کیک خود اضافه کرده و مجدد آن را به آرامی هم بزنید. سرعت هم زدن باید آهسته باشد تا پف کیک از بین نرود. می توانید از تکه های آناناس درون مایه های خمیری استفاده کنید. آناناس را خرد کرده و تکه های آن را درون مایه خمیری خود بریزید. به آرامی هم زده و حالا مایع کیک کاملا آماده است.

یک قالب مخصوص و قالب میان تهی انتخاب کرده کف آن را چرب کنید و تکه هایی از آناناس را کف قالب قرار دهید. در ادامه از مایع کیک خود به آرامی روی سطح آناناس ها ریخته و درون فر بگذارید تا کیک بپزد.
در این مرحله از طرز تهیه کیک آناناس باید به مواد زمان داده تا کیک طلایی و پخته شود. در ادامه می توانیم کیک را از درون فر خارج کرده و بعد از یخ شدن از درون قالب بیرون آورید. در ادامه می توانید روی کیک را با خامه و مواد دلخواه خود تزیین کنید. این کیک را می توانید با سس آماده آناناس هم سرو نمایید.