اگر به دنبال آموزش انواع کیک ها و دسرهای خوش مخصوص و مخصوص هستید، در این بخش با طرز تهیه مانکی برد همراه ما باشید. این کیک یا نان طعم فوق العادهای دارد.
طرز تهیه مانکی برد نان ویژه:
این نان و کیک طعم فوق العاده ای داشته و یک میان وعده سالم و رژیمی است. طرز تهیه نان بولکی و نان سیب و دارچین با چند دستور دیگر را در لینک دنبال کنید.

مواد اولیه:
- تخم مرغ: 3 عدد
- شکر: 1 دوم پیمانه
- آرد سفید: 4 و نیم پیمانه
- نمک: 1 قاشق چای خوری
- خمیر مایه: 1 قاشق غذاخوری
- کره: 70 گرم
- شیر ولرم: 1 پیمانه
مواد رویه:
- شکر: 1 دوم پیمانه
- سس کارامل: به مقدار لازم
- دارچین: 2 قاشق غذاخوری
- کره: 100 گرم
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را شکسته و درون ظرفی بریزید. با استفاده از چنگال یا همزن تخم مرغ ها را هم زده تا از حالت لختگی خارج شود. مقداری شیر را روی حرارت گذاشته و به آن کره نرم شده را اضافه کنید تا درون شیر باز شود. بعد از اینکه شیر سرد شد و از داغی افتاد درون ظرفی دیگر مقداری آرد الک شده را بریزید.

آر را باید سه مرتبه الک کرده و درون ظرفی بزرگ ریخته مقداری شکر، خمیر مایع و نمک به مواد آرد بزنید. شیر از دما افتاده را که با کره ترکیب کرده اید به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. مواد خود را درون ظرف آرد ریخته و کم کم اضافه کنید.
مواد را خوب ورز داده تا درون ظرف جمع شود. خمیر شما باید لطیف باشد و به دلیل افزودن تخم مرغ ممکن است، کمی چسبندگی داشته باشد. روی خمیر یک سلفون یا یک پارچه نخی کشیده تا خمیر استراحت کند.
خمیر خود را روی یک سطح آرد پاشی شده پهن کرده خمیر را به اندازه یک سانتی متر باز کنید. مقداری از مخلوط شکر و دارچین روی خمیرها ریخته و با استفاده از کاردک خمیر را به تکه های مربعی خرد کنید.
در این مرحله از طرز تهیه مانکی برد هر تکه از خمیرها را گرد کرده و درون مخروط شکر و دارچین خود بغلطانید. کف قالب میان تهی را چرب کرده گلوله های خمیری را در کنار یکدیگر و در کف قالب بگذارید.

حالا مواد خمیر را به اندازه یک ربع درون قالب استراحت دهید. خمیرها را به همین روش روی یکدیگر قرار داده و یک قالب با ارتفاع بلند انتخاب کنید تا جا برای پف کردن خمیر داشته باشد. در ادامه کارامل خود را آماده کرده و برای داشتن کارامل مقدار کره و شکر قهوهای را روی حرارت باز کرده حرارت دهید تا روان شود.
بعد از استراحت دوم خمیر قالب را درون فر گذاشته و در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه به آن زمان دهید. در صورت دلخواه می توانید از مقداری مغزیجات خرد شده و دلخواه برای درون خمیرها استفاده کنید. بعد از طلایی شدن نان مواد را از درون قالب خارج کرده و روی آن را با سس کارامل خود بپوشانید.