پژوهش جدیدی از دانشگاه هاروارد نشان میدهد بیشتر مردم، دو تا سه برابر بیشتر از نیاز بدنشان سدیم مصرف میکنند. در حالی که بدن فقط به مقدار کمی سدیم برای تنظیم عملکرد عضلات و اعصاب نیاز دارد، مصرف زیاد آن میتواند باعث افزایش فشار خون، بیماری قلبی و سکته شود.
به گزارش همشهری آنلاین، انجمن قلب آمریکا میگوید حداکثر مجاز سدیم در روز 2,300 میلیگرم است؛ یعنی تقریباً برابر با یک قاشق چایخوری نمک! اما بسیاری از ما روزانه بیش از 3,300 میلیگرم مصرف میکنیم — حتی بدون اینکه متوجه باشیم. چون بیشتر نمک در غذاهای آماده، نان صنعتی، سسها و فستفود پنهان شده است.
خبر خوب این است که کمکردن نمک کار سختی نیست. کافی است از ادویههای طبیعی، آبلیمو، سیر و سبزیهای خشک برای طعم دادن به غذا استفاده کنید، و برچسب مواد غذایی را بخوانید تا از سدیم پنهان در محصولات آگاه شوید.
به گفته دکتر تونی گولن، متخصص قلب در هاروارد: «هر بار که نمکدان را زمین میگذارید، در واقع یک قدم به سمت قلبی سالمتر برمیدارید.»
پس از امروز، پیش از آنکه روی غذا نمک بپاشید، یادتان بیفتد: گاهی کمنمک بودن، مزهی زندگی را بیشتر میکند.
منبع: health.harvard
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر