ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ماهی کفشک با دو دستور مختلف

یکی از انواع غذاهای ایرانی بسیار خوشمزه ماهی کفشک می باشد که پخت آن با ادویه ها و سبزیجات معطر پرطرفدار است، که در این مقاله طرز تهیه ماهی کفش را به شما دوستان آموزش می دهیم.

طرز تهیه ماهی کفشک با دو دستور مختلف

ماهی کفشک به عنوان یکی از لذیذترین و خوشنام ترین ماهی های جنوب می باشد که در بین اکثر افراد محبوب است که با یک سری مواد ساده می توانید این غذای دریایی خوشمزه را تهیه کنید. از این رو، اگر شما نیز به دنبال طرز تهیه ماهی کفشک هستید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.

نحوه تهیه ماهی کفشک

طرز تهیه ماهی کفشک بسیار خوش طعم

گوشت این ماهی به دلیل داشتن گوشن نرم و لطف و همچنین، تیغ کم مناسب سرخ کردن و سوخاری کردن است و از گوشت این ماهی برای قلیه ماهی و ته چین نیز استفاده می شود و این ماهی نیز مانند ماهی لاپلو و ماهی مراکشی خوش طعم و پرطرفدار است. در ادامه مطلب طرز تهیه ماهی کفشک را به شما همراهان عزیز آموزش می دهیم.

مواد لازم

  • ماهی کفشک : دو عدد
  • تمرهندی : چهار قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده : چهار قاشق غذا خوری
  • جوز هندی : نصف قاشق چایخوری
  • کره : پنجاه گرم

دستور تهیه

ابتدا ماهی را برش داده و خوب شسته و بعد با دستمال خشک کنید تا آب اضافی آن گرفته شود.

حالا تمر هندی ها را با یک لیوان آب خیس کرده و  هسته آن را جدا کرده و بعد جوز هندی ها را با رنده ریز کرده و به تمر هندی بیفزایید.

حالا نصف کره آب شده، رب گوجه، زعفران، نمک و فلفل به مواد بیفزایید و هم بزنید.

در مرحله بعدی بعد از اینکه مواد را با هم مخلوط کردید به همه قسمت های ماهی آغشته نمایید و اجازه دهید نیم ساعت داخل یخچال بماند.

در مرحله پایانی نصف کرده را داخل تابه ریخته و روی حرارت گذاشته و بعدی ماهی را  از یخچال خارج کرده و داخل تابه روی حرارت ملایم سرخ نمایید.

آموزش تهیه ماهی کفشک

دستور تهیه ماهی کفشک با سس کره و لیمو

این غذا را معمولا می توانید با روش های مختلفی تهیه کنید که در ادامه مطلب نحوه تهیه ماهی کفشک با سس کره و لیمو را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم

  • فیله ماهی کفشک : پنج تکه
  • کره آب شده : چهار قاشق سوپخوری
  • آب لیموی تازه : سه قاشق سوپخوری
  • آب لیموی رنده شده : یک قاشق سوپخوری
  • سیر تازه خرد شده : یک قاشق سوپخوری
  • شوید خشک : نصف قاشق سوپخوری
  • لیموی تازه حلقه شده : یک عدد
  • جعفری تازه خرده شده : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه و نمک دریایی  : به مقدار لازم

نحوه پخت

ابتدا فر را از قبل گرم کرده و روی درجه 425 درجه فارنهایت گذاشته و بعد کف ظرف فر را چرب کرده و کنار بگذارید.

حالا کره آب شده را با سیر، آب لیموی تازه، پوست لیمو رنده شده و شوید خشک داخل ظرف باهم مخلوط نمایید.

در مرحله بعدی فیله ماهی را شسته و با کمک دستمال آن را خشک کرده و بعد داخل ظرف فر که از قبل چرب کرده اید قرار دهید و روی ماهی ها را نمک دریا و فلفل سیاه بپاشید.

حالا مواد مخلوط ( کره و لیمو) را روی فیله ماهی ریخته تا ماهی به خوبی به مواد آغشته شود و بعد روی ماهی لیموهای حلقه شده بچینید.

در مرحله پایانیاز نحوه تهیه ماهی کفشک،  ماهی را داخل فر گذاشته و اجازه دهید ده تا یازده دقیقه بماند و بعد به مدت چهار تا پنج دقیقه شعله بالا فر را روشن کرده تا روی ماهی طلایی رنگ شود. و بعد از فر خارج کرده و با جعفری خرد شده تزیین کنید، نوش جان.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان