ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه بادام پلو غذای ایرانی متفاوت و خوشمزه

بادام پلو جزو پلوهای خوشمزه و محبوب است که در ترکیه بسیار پرطرفدار است و به راحتی نیز تهیه می شود. در این مقاله طرز تهیه بادام پلو را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه بادام پلو غذای ایرانی متفاوت و خوشمزه

همانطور که می دانید برنج از غذاهای محبوب در بین اکثر افراد می باشد که یکی از انواع پلوهای متفاوت، بادام پلو است که بسیار خوشمزه و محبوب است. از این رو، اگر شما نیزاز آن دسته افرادی هستید که به انواع پلوها علاقه دارید و به دنبال دستور تهیه این غذای خوش طعم هستید به شما دوستان عزیز پیشنهاد می کنیم بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه بادام پلو همراه ما باشید.

آموزش تهیه بادام پلو

طرز تهیه بادام پلو خوشمزه

بادام پلو به عنوان یک غذای ساده و در عین حال مقوی محسوب می شود و همانطور که می دانید بادام خواص زیادی داشته و نقش مهمی بر سلات بدن ایفا می کند و در کنار برنج یک غذای خوشمزه است که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و نحوه تهیه آن بسیار راحت است و مانند عدس پلو با گوشت چرخ کرده و ریحان پلو پرطرفدار است. در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما دوستان عزیز آموزش می دهیم تا بتوانید آن را تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

  • برنج سفید : دو لیوان
  • روغن آفتابگردان : سه قاشق سوپخوری
  • بادام : یک جام
  • مویز : یک قاشق سوپ خوری
  • کره : یک قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری
  • فلفل دلمه ای خشک : یک قاشق چای خوری
  • نمک : یک قاشق دسر
  • آب : سه لیوان

نحوه تهیه

 به منظور تهیه این غذای خوشمزه و پرطرفدار، ابتدا برنج را داخل آب ولرم و نمک به مدت نیم ساعت خیس نمایید و بعد داخل آب ریخته و اجازه دهید به مدت پانزده تا بیست دقیقه بجوشد.

حالا روغن و بادام های پوست گرفته را داخل قابلمه مناسبی ریخته و به مدت سه تا چهار دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.

در مرحله بعدی از نحوه تهیه بادام پلو، برنج را آبکش کرده و به بادام تفت داده شده بیفزایید و مویز را نیز اضافه نمایید و به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید و بعد به آن کره بیفزایید.

حالا پس از آب شدن کره به آن فلفل سیاه، فلفل دلمه ای و نمک بیفزایید و بعد آب داغ را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت زیاد آب به جوش آید و بعد حرارت را کم کرده و درب قابلمه را ببندید.

نحوه تهیه بادام پلو

در مرحله پایانی از نحوه تهیه بادام پلو، پس از اینکه آب برنج گرفته شد اجاق گاز را خاموش کرده و با دستمال درب قابلمه را پوشانده و اجازه دهید برنج دم بکشد سپس، داخل ظرف مورد نظر سرو کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان