شناسه : ۲۹۸۰۷۱۶ - سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۱۱
جزئیاتی جدید از واژگونی مرگبار اتوبوس در اصفهان+ تعداد جانباختگان و مصدومان
نورنیوز :
بر اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس مسافربری در محور اصفهان–نطنز، ۱۳ نفر جان خود را از دست دادند و ۱۱ نفر دیگر مصدوم شدند.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به ابعاد این سانحه گفت: بلافاصله پس از وقوع حادثه، چهار واحد عملیاتی اورژانس 115، سه تیم از هلال احمر و یک دستگاه اتوبوسآمبولانس به محل اعزام شدند.
علیرضا زمانپور همچنین از اعلام آمادهباش به بیمارستانهای نطنز، شاهینشهر، غرضی و امین خبر داد تا روند پذیرش و درمان مصدومان بدون وقفه انجام شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان نیز با بیان اینکه این حادثه حوالی ساعت 21 و 20 دقیقه رخ داده است، گفت: به گفته شاهدان عینی، اتوبوس که در مسیر اصفهان به مشهد در حال تردد بوده، وارد لاین مخالف شده و پس از آن واژگون شده است.
منصور شیشهفروش افزود: در مجموع 15 تیم امدادی شامل اورژانس، پلیس راه، راهداری، آتشنشانی و مدیریت بحران فرمانداری نطنز در محل حاضر شده و عملیات امدادرسانی و انتقال مصدومان را انجام دادند.
به گفته وی، از مجموع مصدومان این حادثه، چهار نفر به بیمارستان خاتمالانبیاء نطنز، 6 نفر به بیمارستان گلدیس شاهینشهر و سه نفر به بیمارستان غرضی اصفهان منتقل شدند.
بخش
سایتخوان،
صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.