ماهان شبکه ایرانیان

استقرار موشک‌های هسته‌ای روسیه در بلاروس/ سطح درگیری‌ها تغییر می‌کند؟

ایرنا : رئیس جمهور بلاروس پنجشنبه گفت که موشک‌های هسته‌ای مافوق صوت «اورشنیک» روسیه در کشورش مستقر شده‌اند.

استقرار موشک‌های هسته‌ای روسیه در بلاروس/ سطح درگیری‌ها تغییر می‌کند؟

خبرگزاری فرانسه گزارش داد:   لوکاشنکو در سخنرانی سالانه خود اظهار کرد: اورشنیک روز گذشته (چهارشنبه) در بلاروس مستقر شد و در حال انجام وظیفه رزمی است.

لوکاشنکو پیشتر گفته بود که استقرار موشک‌های بالستیک اورشنیک روسیه در بلاروس پاسخی به تشدید تنش‌ها از سوی غرب است.

وی تاکید کرد که اروپا و آمریکا به وضوح درگیر یک جنگ ترکیبی علیه بلاروس و روسیه هستند، اما بازنده این جنگ خود اروپا است.

موشک‌های اورشنیک ماه سپتامبر در رزمایش مشترک روسیه و بلاروس به نمایش درآمد. روسیه اولین بار در نوامبر 2024 از موشک اورشنیک برای حمله به یک شرکت نظامی در «دنیپرو» اوکراین استفاده کرد.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه گفته بود که آن حمله در پاسخ به استفاده اوکراین از موشک‌های دوربرد انگلیس و آمریکا برای حمله به خاک روسیه انجام شد.

وی تهدید کرد که اگر حملات اوکراین با موشک‌های دوربرد انگلیس و آمریکا ادامه پیدا کند، حملات بیشتری با موشک‌های اورشنیک، خصوصا به «مراکز تصمیم‌گیری» اوکراین انجام خواهد شد.

پوتین گفته که رهگیری موشک‌های اورشنیک غیرممکن است و قدرت تخریب آن مانند تاثیر ویرانگر بمب اتم است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان