ماهان شبکه ایرانیان

خبر جدید درباره مذاکرات دمشق و تل‌آویو/ آمریکا میانجی است

مهر : بنا بر اعلام یک منبع وابسته به دمشق هیئتی به ریاست وزیر خارجه سوریه مذاکرات با تل آویو انجام خواهد داد.

خبر جدید درباره مذاکرات دمشق و تل‌آویو/ آمریکا میانجی است

یک منبع سوری خبر داد که یک هیئت به ریاست اسعد الشیبانی وزیر خارجه و حسین السلامه رئیس اداره اطلاعات کل سوریه در مذاکرات با طرف اسرائیلی که با هماهنگی و میانجیگری آمریکا انجام می‌شود، حضور خواهد یافت.

این منبع دولتی گفت که از سرگیری این مذاکرات تاکیدی بر پایبندی ثابت سوریه به بازگرداندن حقوق ملی است که قابل مذاکره نیست.

منبع مذکور اعلام کرد که این مذاکرات به طور اساسی بر فعال‌سازی مجدد توافقنامه 1974 (توقف درگیری اسرائیل و سوریه) به گونه‌ای که عقب نشینی نیروهای اسرائیلی به قبل از خطوط هشتم دسامبر 2024 را تضمین کند، متمرکز خواهد بود.

این منبع دولتی گفت که این مذاکرات در چارچوب یک توافقنامه امنیتی متعادل که حاکمیت کامل سوریه را در بالاترین اولویت قرار می‌دهد و هرگونه مداخله در امور داخلی سوریه را ممنوع می‌کند، انجام می‌شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان