ماهان شبکه ایرانیان

رئیس مجمع عالی تفسیر:

استقبال مردم از جلسات تفسیر ماه رمضان، خارج از تصور بود

گروه حوزه‌های علمیه: رئیس مجمع عالی تفسیر با اشاره به اجرای طرح «۳۰ مفسر؛ ۳۰ استان» گفت: استقبال مردم از استادان تفسیر خارج از تصور ما بود.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی میرکتولی، رئیس مجمع عالی تفسیر دیشب 4 مردادماه در مراسم تکریم از مفسران قرآن اعزامی به استان‌ها که در دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) برگزار شد گفت: یکی از ویژگی‌های عبادالرحمان این است که اهل اسراف و بخل نیستند و در هسته مرکزی عدالت زندگی می‌کنند.

وی ادامه داد: عدالت به معنای عدل محوری است تا انسان عادل شود نه معتدل غربی و عدالت این است که اشیاء و اشخاص و افعال را بشناسیم و آن را در جای خود قرار دهیم.

میرکتولی با اشاره به اعزام مفسران به استان‌های کشور بیان کرد: براساس گزارشات سازمان تبلیغات اسلامی بالاترین سطح استقبال و پوشش مباحث معرفتی را در استان‎ها شاهد بوده‌ایم و استقبال مردم بسیار خوب بوده است.

وی ادامه داد: در 20 استان پذیرش اولیه خوب  بود ولی در 10 استان نوساناتی داشتیم که با برطرف شدن آن‌ها، در مجموع برنامه جلسات تفسیری در 30 استان با حضور استادان اعزامی برگزار شد.

رئیس مجمع عالی تفسیر گفت: اکثر این جلسات به صورت زنده و یا غیرمستقیم از صدا و سیمای استانی پخش شده است و ائمه جمعه و نمایندگان ولی فقیه نیز از زحمات استان قدردانی کرده‌اند و به آنان این فرصت داده شده است تا در روز قدس و یا قبل از نماز جمعه سخنرانی داشته باشند.

میرکتولی عنوان کرد: برخی استادان در طول ماه مبارک رمضان تا 120 جلسه برگزار کرده‌اند که مخاطب برخی از آن نیز حداقل 40 پزشک متخصص بوده است.

وی افزود: برخی استان‌ها درخواست اعزام استاد دائمی داشته‌اند که این مسئله باید بررسی شود و در مجموع استقبال از این طرح خارج از تصور ما بوده است.

وی گفت: امیدوارم در سال‌های آینده بتوانیم برای هر استان سه تا چهار نفر استاد تفسیر را اعزام کنیم و تلاش کنیم تا تبلیغ دین ملی و حتی بین‌المللی شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان