ماهان شبکه ایرانیان

واکنش احتیاطی بازار سهام به اخبار سیاسی؛

بورس در ایستگاه انتظار

با وجود آن که در دقایق ابتدایی معاملات امروز، شاخص کل بورس متاثر از خبر برگزاری دور دوم مذاکرات هسته‌ای میان ایران و آمریکا با رشد قابل توجه تا سطح ۴میلیون و ۹۰هزار واحد نیز پیشروی کرد، اما فشار عرضه‌ها سبب شد این نماگر عقب بنشیند

بورس در ایستگاه انتظار

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد، شاخص کل بورس در دقایق ابتدایی معاملات روز شنبه، تحت تاثیر خبر برگزاری دور دوم مذاکرات هسته‌ای میان ایران و آمریکا، وارد فاز هیجان مثبت شد. به طوری که این نماگر با رشد بیش از 1درصدی به 4میلیون و 90هزار واحد نیز رسید؛ اما همچنان احتیاط و تردید معامله‌گران مانع از ادامه پیشروی نماگرها می شود.

با این حال شاخص کل بورس در میانه معاملات به افزایش 0.53درصدی رضایت داده است. نماگر هموزن نیز با نوسان 0.69درصدی، عملکرد بهتری را در برابر رقیب قدرتمند خود، یعنی شاخص کل نشان می‌دهد. به نظر می‌رسد جاماندگی سهام کوچک در کنار اخبار مثبت از مذاکرات و منفعت آن برای سهام ریالی، سبب شد تا نمادهای کوچک‌تر پرقدرت ظاهر شوند.

ورود و خروج سریع حقیقی‌ها

در دقایق ابتدایی معاملات امروز، تحت تاثیر هیجانات مثبت اولیه، بیش از 150میلیارد تومان توسط حقیقی‌ها وارد بازار سهام شد. با این حال، در میانه معاملات، حقیقی‌ها همه جریان پول روانه شده به بازار را پس گرفتند.

بازار سهام قبل از پایان نیمه اول معاملات شاهد کوچ 150میلیارد تومانی پول شد. اکنون ارزش معاملات  رقمی معادل 6همت است که نشان می‌دهد احتیاط بورسی‌ها در این شرایط با قوت پابرجاست؛ این درحالی است که هنوز معلوم نیست مقصد نهایی 2همت خارج شده از صندوق‌های درآمد ثابت تا این لحظه ، کجا خواهد بود؟

گزارش کامل معاملات روز شنبه پس از پایان ساعت داد و ستدها منتشر می‌شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان