شاید ابتدا فکر کنید درست کردن کیک مغزدار شکلاتی کار سختیه اما خیلی راحت می تونید این کیک ها رو چه با هم زن و چه بدون هم زن درست کنید. هر دوش خوشمزه و بی نظیر میشه.
مواد لازم:
- 110 گرم شکلات تلخ یا شیرین
- 2 عدد تخم مرغ + 2 عدد زرده تخم مرغ
- نصف فنجان کره
- 1/3 فنجان شکر
- ½ قاشق چای خوری وانیل
- ¼ فنجان آرد
کره را تکه تکه کرده و شکلات ها را خرد کنید.
سپس کره ها و شکلات ها را داخل ظرفی ریخته و روی ظرف آبی که در حال جوشیدن است قرار دهید تا کاملا ذوب شود.
زمانی که کره و شکلات ها کاملا ذوب شدند وانیل را اضافه کرده سپس از روی حرارت بردارید و هم بزنید.
روش بدون هم زن
اگر هم زن ندارید یا نمی خواهید از ظرف دیگری استفاده کنید این روش را ادامه دهید: تخم مرغ ها را بشکنید و همراه با زرده تخم مرغ به مخلوط کره و شکلات آب شده اضافه کنید. برای هم زدن تخم مرغ ها از هم زن دستی یا قاشق استفاده کنید.
شکر را اضافه کرده و دوباره با هم زن دستی یا قاشق خوب هم بزنید.
روش با هم زن
اما اگر هم زن دارید این روش را انجام دهید: ابتدا تخم مرغ ها و شکر را خوب هم بزنید تا پف کند و حجم آن سه برابر شود. (حدود 5 دقیقه)
سپس مخلوط کره و شکلات ذوب شده را در حالی که هم زن روشن هست آرام آرام به مواد اضافه کنید.
مرحله آخر که در هر دو روش یکسان است: در این مرحله آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
فر را روی دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید. سپس ظروف رمکین که همون قالب های سرامیکی هستن رو آماده کنید. ابتدا داخلشون رو با کره چرب کنید و کمی آرد بزنید. سپس آن را تکان دهید تا لبه های فنجان هم کاملا آردی شود. به مدت نیم ساعت بگذارید قالب ها در دمای اتاق بماند.
کیک ها را به مدت 8 تا 9 دقیقه در دمای 450 درجه فارنهایت می پزیم. مراقب باشید که کیک ها بیشتر از این داخل فر نمونن چون دیگه لاوا کیک نمیشه بلکه تبدیل به کیک شکلاتی مرطوب میشه.
بعد از این که کیک ها رو از فر درآوردیم و سرد شدند با دقت از قالب خارج میکنیم.