سرویس سبک زندگی: در این مطلب آموزش پخت یک لازانیای ساده و خوشمزه را به نقل از سایت کاویاب میخوانیم.
مواد لازم برای لازانیای مرغ:
رشته های لازانیا: 1 بسته
کره: 1/2 فنجان
پیاز خردشده: 1 عدد
سیر خرد شده: 1 حبه
آرد: 1/2 فنجان
نمک: 1 قاشق چایخوری
آب مرغ: 2 فنجان
شیر: 1/2 فنجان
پنیر موزارلا خرد شده: 4 فنجان
پنیر پارمزان خرد شده: 1 فنجان
ریحان خشک: 1 قاشق چایخوری
پونه خشک: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
پنیر ریکوتا: 2 فنجان
گوشت مرغ پخته شده: 2 فنجان
اسفناج پخته شده: 1/2 فنجان
جعفری تازه خرد شده: 1 قاشق سوپخوری
پنیر پارمزان خرد شده برای روی لازانیا: 1/4 فنجان
طرز تهیه لازانیای مرغ:
فر را در دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک قابلمه بزرگ آب با نمک بگذارید بجوشد. رشتههای لازانیا را به مدت 8 تا 10 دقیقه در این ظرف بگذارید تا بجوشد. سپس با آب سرد آبکشی کنید.
کره را در یک تابه بزرگ بریزید و بگذارید با حرارت متوسط ذوب شود. پیاز و سیر را در تابه ریخته و بگذارید کمی نرم شود. آرام تفت دهید. آرد و نمک را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا قل بزند. آب مرغ و شیر را اضافه کنید، به مدت یک دقیقه به آرامی هم بزنید تا جوش بخورد. 2 فنجان پنیر موزارلا و 1/4 فنجان پنیر پارمزان را در تابه ریخته و مخلوط کنید. چاشنیها شامل ریحان، پونه و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس تابه را از روی گاز بردارید و کناری بگذارید.
1/3 از سس را کف ظرف مخصوص پخت لازانیا بریزید و پخش کنید. سپس 1/3 رشتههای لازانیا را روی مایه سس قرار دهید همراه با ریکوتا و مرغ. سپس 1/3 دیگر رشتههای لازانیا را روی مرغها قرار دهید و با 1/3 سس، اسفناج و 2 فنجان پنیر موزارلای باقیمانده و 1/2 فنجان پنیر پارمزان پوشش دهید. مابقی رشتههای لازانیا را روی پنیر بگذارید و سپس سس باقیمانده را نیز روی رشتههای لازانیا بریزید. در نهایت جعفری و 1/4 فنجان پنیر پارمزان را روی غذا بپاشید.
غذا را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فری که از قبل گرم کردهاید، قرار دهید.