این دسر شیرین هندی را تا حدی می توان به بامیه تشبیه کرد. البته مواد تشکیل دهنده و طعم آن ها با هم فرق دارد اما در هر دو ی آن ها خمیر درون روغن سرخ شده و سپس در سیروپ غلیظی خوابانده می شود.
برای یادگیری گلاب جامون هندی در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم
برای دونات:
- 200 گرم شیر خشک
- 100 گرم آرد
- 1 قاشق غذاخوری سمولینا
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 قاشق چایخوری آب لیموترش
- 50 میلی لیتر کره آب شده
- 300 میلی لیتر شیر
برای سیروپ:
- 300 گرم شکر
- 200 میلی لیتر آب
- مقدار کمی زعفران
برای تزئین:
- بادام بو داده و خرد شده
- پودر پسته
طرز تهیه
- در یک کاسه بزرگ، شیرخشک، آرد، سمولینا، جوش شیرین، آب لیموترش، کره آب شده و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
- روی خمیر پلاستیک کشیده و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا خیسی مواد گرفته شود.
- به اندازه یک نارنگی از خمیر را برداشته، در دست قلقلی کنید.
- همین کار را با بقیه خمیر تکرار کنید.
- در یک قابلمه متوسط، روغن سرخ کردنی (روغن تخمه آفتابگردان) بریزید. آن را روی شعله زیاد بگذارید تا دمای 160 درجه سانتی گراد داغ شود.
- دونات ها را به مدت 4 دقیقه در روغن سرخ کنید. آن ها را در روغن هم بزنید تا همه طرف دونات طلایی شود.
- با استفاده از الک فلزی یا کفگیر آبکشی، دونات های سرخ شده را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن ها گرفته شود.
- در یک قابلمه کوچک، شکر، آب و زعفران را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا شربت غلیظی به دست بیاید.
- دونات های سرخ شده را درون سیروپ بریزید تا شربت را به طور کامل به خود جذب کنند.
- حدود یکساعت آن ها را درون شربت به حال خود رها کنید.
- سپس دونات را روی آبکش قرار دهید تا شربت اضافه شان کشیده شود.
- گلاب جامون را با پودر پسته و بادام تزئین و سرو کنید.