ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: طرز تهیه دونات هندی: گلاب جامون [تماشا کنید]

این دسر شیرین هندی را تا حدی می توان به بامیه تشبیه کرد. البته مواد تشکیل دهنده و طعم آن ها با هم فرق دارد اما در هر دو ی آن ها خمیر درون روغن سرخ شده و سپس در سیروپ غلیظی خوابانده می شود.

خوشمزه روز: طرز تهیه دونات هندی: گلاب جامون [تماشا کنید]

این دسر شیرین هندی را تا حدی می توان به بامیه تشبیه کرد. البته مواد تشکیل دهنده و طعم آن ها با هم فرق دارد اما در هر دو ی آن ها خمیر درون روغن سرخ شده و سپس در سیروپ غلیظی خوابانده می شود.

برای یادگیری گلاب جامون هندی در ادامه با روزیاتو همراه باشید.

مواد لازم

برای دونات:

  • 200 گرم شیر خشک
  • 100 گرم آرد
  • 1 قاشق غذاخوری سمولینا
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری آب لیموترش
  • 50 میلی لیتر کره آب شده
  • 300 میلی لیتر شیر

برای سیروپ:

  • 300 گرم شکر
  • 200 میلی لیتر آب
  • مقدار کمی زعفران

برای تزئین:

  • بادام بو داده و خرد شده
  • پودر پسته

طرز تهیه

  1. در یک کاسه بزرگ، شیرخشک، آرد، سمولینا، جوش شیرین، آب لیموترش، کره آب شده و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. روی خمیر پلاستیک کشیده و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا خیسی مواد گرفته شود.
  3. به اندازه یک نارنگی از خمیر را برداشته، در دست قلقلی کنید.
  4. همین کار را با بقیه خمیر تکرار کنید.
  5. در یک قابلمه متوسط، روغن سرخ کردنی (روغن تخمه آفتابگردان) بریزید. آن را روی شعله زیاد بگذارید تا دمای 160 درجه سانتی گراد داغ شود.
  6. دونات ها را به مدت 4 دقیقه در روغن سرخ کنید. آن ها را در روغن هم بزنید تا همه طرف دونات طلایی شود.
  7. با استفاده از الک فلزی یا کفگیر آبکشی، دونات های سرخ شده را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن ها گرفته شود.
  8. در یک قابلمه کوچک، شکر، آب و زعفران را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا شربت غلیظی به دست بیاید.
  9. دونات های سرخ شده را درون سیروپ بریزید تا شربت را به طور کامل به خود جذب کنند.
  10. حدود یکساعت آن ها را درون شربت به حال خود رها کنید.
  11. سپس دونات را روی آبکش قرار دهید تا شربت اضافه شان کشیده شود.
  12. گلاب جامون را با پودر پسته و بادام تزئین و سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان