ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: سیب زمینی شکم پر [تماشا کنید]

در این مطلب، روش آموزش دو نوع سیب زمینی شکم پر را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید به عنوان میان وعده یا پیش غذا آن ها را تهیه کرده و از طعم عالیشان لذت ببرید. با روزیاتو همراه باشید.

خوشمزه روز: سیب زمینی شکم پر [تماشا کنید]

در این مطلب، روش آموزش دو نوع سیب زمینی شکم پر را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید به عنوان میان وعده یا پیش غذا آن ها را تهیه کرده و از طعم عالیشان لذت ببرید. با روزیاتو همراه باشید.

سیب زمینی شکم پر با پنیر چدار و بیکن

مواد لازم

  • 3 عدد سیب زمینی
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • نصف پیمانه پیازچه خرد شده
  • ¾ پیمانه بیکن خرد شده
  • نصف پیمانه خامه ترش
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • ¼ پیمانه شیر
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. در سینی فر، سیب زمینی ها را که از قبل شسته و خشک کرده اید را بچینید. روی آن ها روغن زیتون و نمک بریزید. سپس به مدت 1 ساعت بپزید تا کاملا مغز پخت شوند.
  3. پس از خنک شدن، سیب زمینی ها را به صورت افقی برش دهید. با قاشق، بخش داخلی آن ها را خالی کنید و درون کاسه بریزید.
  4. در کاسه، به سیب زمینی ها، پنیر، پیازچه، خامه ترش، نصف پیمانه بیکن خرد شده، کره، شیر و فلفل سیاه اضافه کرده و هم بزنید.
  5. مخلوط را درون شکم سیب زمینی ها بریزید.
  6. روی آن ها پنیر چدار ریخته و در آخر، بیکن قرار دهید.
  7. آن ها را به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها کاملا آب شوند.
  8. این سیب زمینی را گرم و به همراه خامه ترش سرو کنید.

سیب زمینی شکم پر برای صبحانه

مواد لازم

  • 3 عدد سیب زمینی
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 60 گرم پنیر چدار رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری بیکن خرد شده
  • نصف پیمانه خامه ترش

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. در سینی فر، سیب زمینی ها را که از قبل شسته و خشک کرده اید را بچینید. روی آن ها روغن زیتون و نمک بریزید. سپس به مدت 1 ساعت بپزید تا کاملا مغز پخت شوند.
  3. پس از خنک شدن، سیب زمینی ها را به صورت افقی برش دهید. با قاشق، بخش داخلی آن ها را خالی کنید و درون کاسه بریزید.
  4. کره را آب کرده و درون شکم سیب زمینی ها بریزید.
  5. در کاسه، به سیب زمینی ها، پنیر، بیکن، یک عدد تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و هم بزنید.
  6. مخلوط را درون شکم سیب زمینی ها بریزید.
  7. روی آن ها پنیر و پیازچه کوهی قرار دهید.
  8. سیب زمینی ها را به مدت 25 دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها کاملا آب شوند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان