شناسه : ۳۱۱۹۹۳ - جمعه ۹ تیر ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۵۴
خوشمزه روز: سس بلونز به سبک ایتالیایی [تماشا کنید]
در این شماره از خوشمزه روز، طرز تهیه سس بلونز را برایتان آموزش داده ایم که می توانید با هر نوع پاستایی که دوست دارید آن را سرو و میل کنید. برای یادگیری این سس در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
در این شماره از خوشمزه روز، طرز تهیه سس بلونز را برایتان آموزش داده ایم که می توانید با هر نوع پاستایی که دوست دارید آن را سرو و میل کنید. برای یادگیری این سس در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 50 گرم کره
- 1 عدد پیاز متوسط خرد شده
- 1 عدد هویج بزرگ رنده شده
- 1 ساقه کرفس رنده شده
- 100 گرم ژامبون خرد شده
- 350 گرم گوشت چرخ کرده
- 200 میلی لیتر آب گوجه فرنگی
- 2 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
- 500 میلی لیتر آب مرغ
طرز تهیه
- روغن زیتون و کره را در یک تابه بزرگ داغ کنید. پیاز، هویج، کرفس و ژامبون را اضافه کرده و تفت دهید. آن ها را به مدت 10 دقیقه بپزید تا پیازها کاملا شفاف شوند.
- گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید.
- آب گوجه فرنگی را بیفزایید و شعله را زیاد کنید تا تبخیر شود.
- در یک کاسه، آب مرغ و پوره یا رب گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کرده و به مواد بیفزایید.
- درب تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم به مدت 2 ساعت نیم جوش شود. هر نیم ساعت یکبار به آن سر زده و مواد را هم بزنید.
- برای سرو این سس، پاستای موردعلاقه خود را پخته و از این سس روی آن بریزید. در آخر پنیر پارمسان افزوده و آن را سرو کنید.