خوشمزه روز: سس بلونز به سبک ایتالیایی [تماشا کنید]

در این شماره از خوشمزه روز، طرز تهیه سس بلونز را برایتان آموزش داده ایم که می توانید با هر نوع پاستایی که دوست دارید آن را سرو و میل کنید. برای یادگیری این سس در ادامه با روزیاتو همراه باشید.

خوشمزه روز: سس بلونز به سبک ایتالیایی [تماشا کنید]

در این شماره از خوشمزه روز، طرز تهیه سس بلونز را برایتان آموزش داده ایم که می توانید با هر نوع پاستایی که دوست دارید آن را سرو و میل کنید. برای یادگیری این سس در ادامه با روزیاتو همراه باشید.

مواد لازم

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 50 گرم کره
  • 1 عدد پیاز متوسط خرد شده
  • 1 عدد هویج بزرگ رنده شده
  • 1 ساقه کرفس رنده شده
  • 100 گرم ژامبون خرد شده
  • 350 گرم گوشت چرخ کرده
  • 200 میلی لیتر آب گوجه فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
  • 500 میلی لیتر آب مرغ

طرز تهیه

  1. روغن زیتون و کره را در یک تابه بزرگ داغ کنید. پیاز، هویج، کرفس و ژامبون را اضافه کرده و تفت دهید. آن ها را به مدت 10 دقیقه بپزید تا پیازها کاملا شفاف شوند.
  2. گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید.
  3. آب گوجه فرنگی را بیفزایید و شعله را زیاد کنید تا تبخیر شود.
  4. در یک کاسه، آب مرغ و پوره یا رب گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کرده و به مواد بیفزایید.
  5. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم به مدت 2 ساعت نیم جوش شود. هر نیم ساعت یکبار به آن سر زده و مواد را هم بزنید.
  6. برای سرو این سس، پاستای موردعلاقه خود را پخته و از این سس روی آن بریزید. در آخر پنیر پارمسان افزوده و آن را سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر