انار میوه ای برای سلامت قلب وعروق، جلوگیری از تصلب شریانها و بروزسکته، پیری زودرس، آلزایمر و سرطان پروستات می تواند بسیار مفید باشد.
انار برای بیماران مبتلا به پرفشاری خون مفید است و با داشتن حدود 260 میلیگرم پتاسیم در مقابل 3 میلیگرم سدیم در هر 100 گرم، در کاهش فشارخون مفید است.
انار منبع خوبی از آنتی اکسیدان، اسیدفولیک، پتاسیم، ویتامین سی و آهن است . انار ترش طبع سرد و خشک دارد و انار شیرین تا حدودی معتدل است.
انار برای سلامت قلب وعروق، جلوگیری از تصلب شریان ها و بروزسکته، پیری زودرس، آلزایمر و سرطان پروستات به کار میآید پس مصرف انار برای بیماران قلبی عروقی میتواند بسیار مفید باشد.
انار به واسطه داشتن مواد آنتیاکسیدانی و الاژیک اسید از بروز سرطان جلوگیری کرده و رشد تومورهای سرطانی مانند سرطان پوست و پروستات را کند میکند.
انار خون را تصفیه کرده و تقویت کننده قلب و کلیه است . انار اشتها آور است و بهتر است قبل از غذا مصرف شود، مصرف انار برای سلامت پوست و رفع لکهای صورت بسیار مفید بوده و موجب رفع خستگی و آرامش اعصاب می شود.
اناریک میوه نیست بلکه یک پزشک و یک درمان کننده بیماری ها است . این میوه بیماریهای کبد، مسومیتهای خون، خستگی جسمی و عصبی و بالاخره رفع کننده سرماخوردگی و بیماریهای عفونی وانگل های دستگاه گوارش را بهبود می بخشد.
عصاره انار آثار ضدباکتریایی داشته و به عنوان مثال با باکتریهای ایجادکننده پلاکهای دندانی مقابله کرده درسلامت دندان و دهان موثر است همچنین آب انار و پوست آن، خواص ضعیف استروژنی داشته و لذا میتوانند در برطرف کردن عوارض یائسگی موثر باشد.
افرادی که مشکل نفخ معده دارند باید مصرف انار را محدود کنند، ضمن اینکه زیادهروی درمصرف انار ترش، زخم معده به دنبال دارد، همچنین افراط درخوردن انار باعث یبوست ، ناراحتی معده و زبرشدن گلو میشودوافرادی که مبتلا به ناراحتی ریوی هستند در مصرف انار احتیاط کنند.