وبسایت روزیاتو: در این مطلب طرز تهیه استیک در فر را خواهید آموخت که در کنار سبزیجاتی همانند هویج، پیاز و مارچوبه سرو می شود.
مواد لازم:- 1٫5 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی
- 1 عدد هویج بزرگ
- 1 عدد فلفل دلمه ای زرد
- 1 عدد پیاز قرمز متوسط
- 10 ساقه مارچوبه
- 3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه
- 4 تا 5 حبه سیر
- 4 تا 5 ساقه آویشن
- 450 گرم گوشت استیک
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 حبه سیر
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید.
2. کف سینی فر روغن بریزید. سبزیجات را در کنار هم درون سینی بچینید. روی آن ها نمک و فلفل سیاه بپاشید.
3. حبه های سیر و ساقه های آویشن را روی سبزیجات قرار دهید.
4. سبزیجات را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا پخته و نرم شوند.
5. سبزیجات پخته شده را در گوشه سینی جمع کنید. گوشت استیک را در مرکز سینی قرار دهید. روی هر دو طرف گوشت نمک و فلفل سیاه بپاشید.
6. روی آن آویشن و سیر قرار دهید.
7. سینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بگذارید تا گوشت بپزد.
8. آن را از فر خارج کنید و 5 تا 10 دقیقه پس از سرد شدن، آن را برش داده و با سبزیجات سرو کنید.