به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا فرنقی زاد رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات درباره پخش گزارشی از صداو سیما در خبر 20:30 شب گذشته 12 تیرماه، مبنی بر اینکه چرا با شماره گیری 110، شماره 112 (امداد و نجات هلال احمر)، پاسخ می دهد، گفت: در حالی که گوشی ها حاوی سیم کارت باشند و از طریق سیم کارت تماس برقرار شود، دراین زمینه هیچ مشکلی وجود ندارد و هر شماره ای که مشترک بگیرد به همان نقطه وصل می شود.
وی اظهار کرد: صرفاً در حالتی که گوشی فاقد سیم کارت بوده و در حالت Emergency call قرار می گیرد طبق استانداردهای دنیا هر شماره ای که فرد بگیرد، به شماره 112 متصل می شود.
سخنگوی وزارت ارتباطات خاطرنشان کرد: در ایران نیز بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات با توجه به اینکه مرکز امداد و نجات زیرمجموعه هلال احمر است، شماره 112 به هلال احمر تعلق گرفته است و لذا در حالتی که گوشی فاقد سیم کارت باشد، هر شماره ای که گرفته شود به مرکز 112 یعنی هلال احمر متصل می شود.