ماهان شبکه ایرانیان

خواص آلبالو

ما دو برادریم یکی به نام آلبالو ویکی به نام گیلاس .برای چاقها نعمت بزرگی هستم

خواص آلبالو
ما دو برادریم یکی به نام آلبالو ویکی به نام گیلاس .برای چاقها نعمت بزرگی هستم . در هسته و دمم خواص بسیاری هست . ماسک برادرم گیلاس برای زیبایان بسیار مفید است .
ما دو برادر هستیم یکی به نام آلبالو و دیگری گیلاس و از ترکیب مان آلبالو گیلاس به عمل آمده است . به من آلوبالو و آلو بوعلی هم گفته اند . رنگ من سرخ است ولی برادرانم گیلاس به رنگهای صورتی سرخ – زرد و سیاه ظاهر شده اند. طعم من ترش و برادرانم شیرین و گاهی میخوش می باشند همه ما برادران سرشار از ویتامین های آ- ب – د – و ث هستیم موادی مانند منیزیم – کلسیم و آهن زیاد داریم و کمی هم دارای سدیم و پتاسیم و روی و فسفر می باشیم . ترشی خون را پایین می آوریم . ادرار را زیاد می کنیم و برای مبتلایان به نقرس – رماتیسم – درد مفاصل و تصلب شراین غذای مفیدی هستیم . برادرم گیلاس سینه را نرم می کند . معده را ضد عفونی می نماید و تخمیر معده را از بین می برد و از این رو یبوست را معالجه میکند و اسهال مخصوصا اسهال خونی را شفا می بخشد ، و بسیار سهل الهضم است . برای مبتلایان به مرض چاقی یک غذای اید آل است و مبتلایان و کسانی که می خواهند لاغر شوند می توانند گیلاس را قبل از غذا میل نمایند . زیرا خوردن گیلاس را قبل از غذا شخص را سیر می کند و جلوی اشتها را می گیرد ودر عین حال او را چاق نمی نماید و این به علت آن است که قند گیلاس با قند انگور متفاوت است و روی همین اصل برای مبتلایان به مرض قند بسیار نافع بوده و خوردنش ضرری ندارد . هیچوقت گیلاس را بعد از غذا و سر سیری نخورید زیرا معده را سنگین می نماید . من خودم صفرا بر خوبی هستم – قی و اسهال صفراوی را درمان می کنم عطش و التهاب را کم می کنم و دوست معده وکبد هستم – میوه ی خشک شده من کمی قابض است . چنانچه مغز هسته مرا گرفته با یک دهم وزنش ؛ رازیانه جوشانده و میل نمایید ، سنگهای کلیه و مثانه را از بین میبرد .
صمغ درخت من و برادرانم سینه را نرم می کند و رنگ رخسار را باز کرده ؛ قلب را جلا می دهد . برای درمان سرفه بهتر است که صمغ را گرفته با آب سرد میل نمایید . یکی از مزایای برادرم گیلاس آن است که دمکرده ی دم آن ادرار را زیاد می کند واین خاصیت او شهرت جهانی دارد . جوشانده برگ گیلاس در شیر ملین است . ماسک زیبایی که با گوشت تهیه می شود،پوست را نرم و رنگ رخسار را باز می نماید و برای این کار بهتر آن است که از گیلاس های درشت خراسانی استفاده کنید و گوشت آنها را روی صورت بمالید و بگذارید مدتی بماند . گیلاسهای خراسانی که در فشم و میگون کاشته شده و از آب رودخانه شمشک سیراب می شوند ، فسفر بیشتری دارند و روی این اصل درمقابل آفات نباتی قدرت مبارزه بیشتری دارند و خوردن آنها مغز را تقویت می نماید . و در اینجا بد نیست بدانید که بزرگترین معدن فسفر دنیا در شمشک قرار دارد.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان