شناسه : ۳۲۴۳۱۱ - سه شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۲۱
خوشمزه روز: مک اند چیز پای [تماشا کنید]
برای تهیه این غذا لازم است ابتدا پاستای مک اند چیز درست کرده و سپس به روشی که در ادامه توضیح داده شده، پای را درست کنید. با ما همراه باشید.
برای تهیه این غذا لازم است ابتدا پاستای مک اند چیز درست کرده و سپس به روشی که در ادامه توضیح داده شده، پای را درست کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم (1 تا 2 نفر)
- 3 پیمانه شیر
- 1 پیمانه ماکارونی شکلی
- 1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
- 1 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 8 اسلایس پنیر
- کره
- خمیر پیتزا
- 2 قاشق غذاخوری کره آب شده
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی
طرز تهیه
- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- در یک تابه بزرگ، 2 پیمانه شیر، ماکارونی شکلی، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
- آن ها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند.
- به طور مرتب هم بزنید تا مواد نسوزند.
- پس از تبخیر شدن مایعات، یک پیمانه دیگر شیر بیفزایید تا پاستا کاملا نرم شود.
- پنیر را اضافه کنید و حرارت دهید تا آب شود. سپس تابه را از روی گاز بردارید.
- در یک ظرف سرامیکی، کره بمالید.
- یک ردیف پنیر کف آن بچینید.
- روی آن ها بیکن خرد شده بریزید.
- پاستا را افزوده و روی آن یک لایه خمیر پیتزا قرار دهید.
- در یک کاسه کوچک، کره آب شده، پودر سیر، نمک و ادویه ایتالیایی را با یکدیگر مخلوط کنید.
- با قلم موی آشپزی از مخلوط سیر روی سطح خمیر بمالید.
- آن را به مدت 25 دقیقه در فر بگذارید تا خمیر پخته و طلایی شود.
- یک بشقاب روی ظرف پاستا بگذارید و به آرامی آن را درون بشقاب برگردانید.
- روی پاستا جعفری تازه خرد شده بریزید و سرو کنید.