ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: مک اند چیز پای [تماشا کنید]

برای تهیه این غذا لازم است ابتدا پاستای مک اند چیز درست کرده و سپس به روشی که در ادامه توضیح داده شده، پای را درست کنید. با ما همراه باشید.

خوشمزه روز: مک اند چیز پای [تماشا کنید]

برای تهیه این غذا لازم است ابتدا پاستای مک اند چیز درست کرده و سپس به روشی که در ادامه توضیح داده شده، پای را درست کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم (1 تا 2 نفر)

  • 3 پیمانه شیر
  • 1 پیمانه ماکارونی شکلی
  • 1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • 1 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 8 اسلایس پنیر
  • کره
  • خمیر پیتزا
  • 2 قاشق غذاخوری کره آب شده
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. در یک تابه بزرگ، 2 پیمانه شیر، ماکارونی شکلی، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
  3. آن ها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند.
  4. به طور مرتب هم بزنید تا مواد نسوزند.
  5. پس از تبخیر شدن مایعات، یک پیمانه دیگر شیر بیفزایید تا پاستا کاملا نرم شود.
  6. پنیر را اضافه کنید و حرارت دهید تا آب شود. سپس تابه را از روی گاز بردارید.
  7. در یک ظرف سرامیکی، کره بمالید.
  8. یک ردیف پنیر کف آن بچینید.
  9. روی آن ها بیکن خرد شده بریزید.
  10. پاستا را افزوده و روی آن یک لایه خمیر پیتزا قرار دهید.
  11. در یک کاسه کوچک، کره آب شده، پودر سیر، نمک و ادویه ایتالیایی را با یکدیگر مخلوط کنید.
  12. با قلم موی آشپزی از مخلوط سیر روی سطح خمیر بمالید.
  13. آن را به مدت 25 دقیقه در فر بگذارید تا خمیر پخته و طلایی شود.
  14. یک بشقاب روی ظرف پاستا بگذارید و به آرامی آن را درون بشقاب برگردانید.
  15. روی پاستا جعفری تازه خرد شده بریزید و سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان