وبسایت آشپزباشی: ترکیب گوجه سبز کوبیده با گیاهان معطر یه میان وعده شمالیه که طعم فوق العاده گوجه سبز رو چند برابر می کنه. اسم های دیگه این خوراکی شمالی دشکنه و یا خولی دشکن هست و اون را با دَلار یا ترکیب پونه وحشی و نعناع تهیه می کنن. می تونید اون رو با گلپر هم امتحان کنید.
مواد لازم
- گوجه سبز 500 گرم
- نعناع 250 گرم
- سیر 2 حبه
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
1- گوجه سبزها رو پاک کنید و بشویید.
2- اگر سبزی پونه وحشی (اوجی) دارید، به نسبت 2 به 1 اون رو با نعناع ترکیب کنید. سبزی ها رو پاک کنید و تمیز بشویید.
3- اگر این سبزی ها رو دم دست ندارید، می توانید از نعناع خشک هم استفاده کنید.
4- سیر رو پوست گرفته و ریز خرد کنید. اگه سیر دوست ندارید، می تونید از اون استفاده نکنید.
نکات:
- گوجه سبزها رو در کاسه ای بزرگ بریزید و با گوشت کوب بکوبید. گوجه ها رو در حدی بکوبید که ترک بخورن ولی له نشن.
- سبزی رو به همراه سیر و نمک بکوبید و با گوجه سبزها ترکیب کنید.
- می تونید این خوراکی رو تازه میل کنید و یا در یخچال بذارید تا خنک و مزه دار بشه.