ماهان شبکه ایرانیان

«هلی کتنی» یا «دشکنه‌»ی شمالی

ترکیب گوجه سبز کوبیده با گیاهان معطر یه میان وعده شمالیه که طعم فوق العاده گوجه سبز رو چند برابر می کنه. اسم های دیگه این خوراکی شمالی دشکنه و یا خولی دشکن هست و اون را با دَلار یا ترکیب پونه وحشی و نعناع تهیه می کنن. می تونید اون رو با گلپر هم امتحان کنید.

وب‌سایت آشپزباشی: ترکیب گوجه سبز کوبیده با گیاهان معطر یه میان وعده شمالیه که طعم فوق العاده گوجه سبز رو چند برابر می کنه. اسم های دیگه این خوراکی شمالی دشکنه و یا خولی دشکن هست و اون را با دَلار یا ترکیب پونه وحشی و نعناع تهیه می کنن. می تونید اون رو با گلپر هم امتحان کنید.
 
مواد لازم
 
  • گوجه سبز 500 گرم
  • نعناع 250 گرم
  • سیر 2 حبه
  • نمک به میزان لازم
 
 هلی کتنی

طرز تهیه:

1- گوجه سبزها رو پاک کنید و بشویید.

2- اگر سبزی پونه وحشی (اوجی) دارید، به نسبت 2 به 1 اون رو با نعناع ترکیب کنید. سبزی ها رو پاک کنید و تمیز بشویید.

3- اگر این سبزی ها رو دم دست ندارید، می توانید از نعناع خشک هم استفاده کنید.

4- سیر رو پوست گرفته و ریز خرد کنید. اگه سیر دوست ندارید، می تونید از اون استفاده نکنید.

نکات:

  •     گوجه سبزها رو در کاسه ای بزرگ بریزید و با گوشت کوب بکوبید. گوجه ها رو در حدی بکوبید که ترک بخورن ولی له نشن.
  •     سبزی رو به همراه سیر و نمک بکوبید و با گوجه سبزها ترکیب کنید.
  •     می تونید این خوراکی رو تازه میل کنید و یا در یخچال بذارید تا خنک و مزه دار بشه.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان