وبسایت آشپزباشی: گوشت گوسفند کثیر الغذا بوده و به سرعت هضم می شود. تولید کننده خون صالح،
تقویت کننده بدن و چاق کننده می باشد. پیاز خاصیت ضدعفونی کننده و میکروب
کشی دارد. گوجه فرنگی دشمن سرطان است. طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین
راه معالجه یبوست و بواسیر، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که
باید آن را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند.
مواد لازم:
- گوشت گوسفندی 500 گرم
- آلو 15 عدد
- پیاز سرخ شده 1 پیمانه
- رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
- پیاز 1 عدد
- نمک، فلفل به میزان لازم
- ادویه به میزان لازم
سلامتی خورش آلو:
آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است. آلو در معالجه کم خونی، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است.
رب گوجه و آلو بخارا طبع سرد دارند و گوشت گوسفندی، پیاز و ادویه جات طبعی گرم دارند.
طرز تهیه:
1. آلو را از قبل بگذارید خیس بخورد.گوشت و پیاز را در روغن کمی تفت دهید و مقداری آب رویش بریزید تا بپزد.
2. بعد از اینکه گوشت کاملا پخت رب گوجه و نمک و فلفل و ادویه را هم بریزید و آلوها را نیز اضافه کنید و بگذارید که کاملا بپزد و جا بیفتد.
3. پیاز داغ را روی غذا بریزید بذارید 5 دقیقه با مواد بجوشد و بعد حرارت رو خاموش کنید. موقع کشیدن غذا روی خورشت کمی پیاز داغ بریزید.