ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سس مایونز خانگی با روغن زیتون

یک عدد تخم مرغ یا زرده‌ی آن را خوب بزنید تا کاملا سفید شود، سپس کم کم یک بار مقداری روغن زیتون و یک بار کمی سرکه، دوباره روغن زیتون و بعد سرکه و همینطور آرام آرام روغن و سرکه را اضافه کرده و بزنید تا سفت شود. اگر سس شل بود باز کمی روغن اضافه کنید و در آخر نمک، فلفل و خردل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

سرویس سبک زندگی فردا: تخم مرغ یا زرده‌ی تنها را خوب بزنید تا کاملا سفید شود، سپس آرام آرام روغن و سرکه را به آن اضافه کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از سیمرغ بخوانید.
 
طرز تهیه‌ی سس مایونز با روغن زیتون 
 
مواد لازم:
 
تخم مرغ یا زرده تنها: 1 عدد
 روغن زیتون بی بو: 1 لیوان
 خردل: 1 قاشق چایخوری
 فلفل قرمز ساییده شده: به میزان لازم
 نمک: به میزان لازم
 سرکه: نصف استکان
 
طرز تهیه:
 
یک عدد تخم مرغ یا زرده‌ی آن را خوب بزنید تا کاملا سفید شود، سپس کم کم یک بار مقداری روغن زیتون و یک بار کمی سرکه، دوباره روغن زیتون و بعد سرکه و همینطور آرام آرام روغن و سرکه را اضافه کرده و بزنید تا سفت شود. اگر سس شل بود باز کمی روغن اضافه کنید و در آخر نمک، فلفل و خردل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سس آماده شده را داخل شیشه ریخته و درون یخچال نگهداری کنید. هر چه قدر روغن زیتون اضافه کنید هم مقدار سس شما بیشتر خواهد شد و هم سس سفت‌تر می‌شود. در هر صورت همان یک تخم مرغ یا زرده تنها کافی است. این سس سالم و مقوی را به همراه کمی آبلیمو یا آبغوره برای انواع سالاد و ساندویچ‌ها استفاده کنید.
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان