سرویس سبک زندگی فردا: تخم مرغ یا زردهی تنها را خوب بزنید تا کاملا سفید شود، سپس آرام آرام روغن و سرکه را به آن اضافه کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از سیمرغ بخوانید.
مواد لازم:
تخم مرغ یا زرده تنها: 1 عدد
روغن زیتون بی بو: 1 لیوان
خردل: 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز ساییده شده: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
سرکه: نصف استکان
طرز تهیه:
یک عدد تخم مرغ یا زردهی آن را خوب بزنید تا کاملا سفید شود، سپس کم کم یک بار مقداری روغن زیتون و یک بار کمی سرکه، دوباره روغن زیتون و بعد سرکه و همینطور آرام آرام روغن و سرکه را اضافه کرده و بزنید تا سفت شود. اگر سس شل بود باز کمی روغن اضافه کنید و در آخر نمک، فلفل و خردل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سس آماده شده را داخل شیشه ریخته و درون یخچال نگهداری کنید. هر چه قدر روغن زیتون اضافه کنید هم مقدار سس شما بیشتر خواهد شد و هم سس سفتتر میشود. در هر صورت همان یک تخم مرغ یا زرده تنها کافی است. این سس سالم و مقوی را به همراه کمی آبلیمو یا آبغوره برای انواع سالاد و ساندویچها استفاده کنید.