ماهان شبکه ایرانیان

حجت الاسلام امینی در نشست معاونین منابع انسانی دادگستری؛

قوه قضائیه یک دستگاه انسان و علم محور است

معاون منابع انسانی قوه قضاییه گفت:دستگاه قضایی یک دستگاه علم محور و انسان محور است و باید به گونه ای مدیریت کرد که افراد به شکوفایی برسند.

قوه قضائیه یک دستگاه انسان و علم  محور است به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛حجت الاسلام علیرضا امینی معاون منابع انسانی قوه قضائیه در نشست معاونین منابع انسانی دادگستری سراسر کشور که امروز(شنبه) برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی اظهار داشت: شهید بهشتی به گردن همه ما به خصوص دستگاه قضا حق دارد. و ایشان به حق معمار دستگاه قضایی نوین و قانون اساسی بودند،شهید بهشتی در دوران ما الگوی کار مدیریتی بودند.

معاون منابع انسانی قوه قضائیه گفت:از میان تمام ویژگی های شهید بهشتی که دوست و دشمن به آن تاکید داشتند نظم و انظباط ایشان شاه کلید موفقیت وی بود.

حجت الاسلام والمسلمین امینی با بیان اینکه نظم و انضباط در هر عرصه ای می تواند تضمینی برای موفقیت باشد، تاکید کرد: ویژگی دوم شهید بهشتی خلاقیت و نوآوری و قدرت حل مسئله بود.

معاون منابع انسانی قوه قضائیه با تاکید بر اینکه از دیگر ویژگی های شهید بهشتی نگاه آینده نگر و تحولگرا و راهبردی بود،گفت:یک مدیر راهبردی و استراتژیک همیشه مشکلات را می بیند و برای آن به دنبال راه حل است و این موضوع برای دستگاه قضا که نیاز به تحول دارد بسیار لازم است.

 

 

در حال تکمیل...

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان