برای تهیه این غذای خوشمزه، لازم است بلغور آسیاب شده ذرت در اختیار داشته باشید تا خمیر کورن داگ را بتوانید با آن درست کنید. مراحل تهیه این غذا کاملا ساده است و تنها نکته قابل توجه، اندازه مواد است که به درستی اضافه شوند تا خمیر هنگام پخت، پف کرده و ترد شود.
برای یادگیری روش تهیه چیکن کورن داگ در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم (3 نفر)
- 2 پیمانه مرغ ریش ریش شده
- 1 پیمانه سس باربیکیو
- 1 پیمانه آرد
- 1 پیمانه بلغور ذرت
- ¼ پیمانه شکر
- 4 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 پیمانه شیر
- روغن سرخ کردنی
- سس باربیکیو
طرز تهیه
- در یک کاسه، مرغ ریش ریش شده را با سس باربیکیو مخلوط کنید.
- در یک سینی، یک لایه کاغذ روغنی بگذارید. از مخلوط مرغ دو قاشق غذاخوری به شکل استوانه باریک درون سینی بگذارید. همین کار را با بقیه مواد و با فاصله از هم ادامه دهید.
- درون هر کدام از این استوانه ها، یک سیخ چوبی بگذارید.
- سینی را به مدت 1 ساعت درون فریزر قرار دهید تا مواد سفت شوند.
- در یک کاسه، آرد، بلغور ذرت، شکر، جوش شیرین، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.
- تخم مرغ و شیر را بیفزایید و هم بزنید. آن ها را 20 دقیقه کنار بگذارید.
- سپس مخلوط آرد را درون یک لیوان پایه بلند بریزید.
- روغن سرخ کردنی را درون یک قابلمه متوسط ریخته و بگذارید کاملا داغ شود.
- مرغ هایی که همانند بستنی چوبی یخ زده اند را درون خمیر فرو کرده و سپس درون روغن داغ بیندازید تا کاملا برشته و طلایی شوند.
- آن ها را از روغن بیرون آورده و روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید.
- در آخر، چیکن کورن داگ را با سس باربیکیو سرو کنید.