ماهان شبکه ایرانیان

زنگنه در گفتگو با مهر:

تلاش برای ایجاد توازن در بازار نفت/آماده انتقال گاز به عراق هستیم

وزیر نفت گفت: به دلیل اینکه در سال گذشته بین عرضه و تقاضا توازن برقرار نشد، به بازار فشار آمد و این موضوع، قیمت‌ها را بالا و پایین کرد که تلاش ما ایجاد توازن در عرضه و تقاضا است.

تلاش برای ایجاد توازن در بازار نفت/آماده انتقال گاز به عراق هستیم

بیژن زنگنه در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سؤال که ‌پیش‌شرط ایران برای از سرگیری واردات گاز ترکمنستان چیست؟ گفت: ما در حال تهیه مستندات برای ارائه به داوری هستیم و این کار بر اساس قرارداد صورت می‌گیرد؛ البته منظور از ما، همان شرکت گاز است.

وی در خصوص صادرات گاز ایران به عراق گفت: ما آماده صادرات گاز به این کشور هستیم، اما عراق به خاطر مسائل داخلی و تروریستی که در منطقه نفت‌شهر دارد، با مشکلاتی روبروست؛ وگرنه ایران آماده این کار است.

وزیر نفت همچنین در مورد جلسه برخی از اعضای اوپک با روسیه که اخیرا برگزار شد، گفت: قرار نبود ایران در این جلسه شرکت کند.

زنگنه تصریح کرد: کمیته نظارت بر تولید  جلسه‌ای با حضور روسیه و دو، سه کشور عضو اوپک و تعدادی از کشورهای غیر عضو اوپک برگزار کرد که این جلسه صرفاً برای هماهنگی‌های قبلی بود.

وی همچنین در مورد چشم‌انداز نفت در سال 2017 گفت: آن‌طور که ما توافق کردیم باید بازار به توازن برسد یعنی بین عرضه و تقاضا تفاوت نباشد.

وزیر نفت خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه در سال گذشته بین عرضه و تقاضا توازن برقرار نشد، به بازار فشار آمد و این مازاد عرضه نسبت به تقاضا تا حدود 1.2 میلیون بشکه در روز موجب بالا رفتن ذخایر نفت در جهان شد و این موضوع، قیمت‌ها را بالا و پایین کرد که تلاش ما ایجاد توازن در عرضه و تقاضا است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان