سرویس سبک زندگی فردا: لیمو عمانی یکی از چاشنیهای اصلی غذای ما ایرانیان است که همیشه حاضری آن را خریداری میکنیم. اما به شما پیشنهاد میدهیم لیمو عمانی را با دستور زیر در خانه تان درست کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از سیمرغ بخوانید.
مواد لازم برای تهیه لیمو عمانی خانگی
لیمو ترش: 1 کیلو
سرکه: 1 فنجان
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه لیمو عمانی خانگی
لیموترشها را بشویید سپس روی آنها نمک بپاشید و به مدت 1 روز کناری قرار دهید. پس از 1 روز لیموها را با آب سرد بشوئید.
درون قابلمه چند لیوان آب بریزید و سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. باید لیموها را در 2 مرحله به آب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید.
در مرحله اول لیموها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و 10 ثانیه اجازه دهید بجوشند سپس لیموها را با آب سرد آبکشی کنید.
در مرحله دوم لیموهای آبکشی شده را مجدد داخل آب جوش بریزید و این بار 1 دقیقه اجازه دهید لیموها بجوشند سپس داخل آبکش بریزید، اما آبکشی نکنید.
پس از خنک شدن لیموها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید، پارچهای را در آفتاب پهن کنید و لیموها را به مدت 10 روز روی پارچه قرار دهید، پس از این مدت زمان لیموها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک شوند.