ماهان شبکه ایرانیان

پورموسوی: با دو بازیکن خارجی فولاد تکمیل می‌شود

پورموسوی می گوید که به دلیل خستگی از زهیوی، ناصری و گلزاری در بازی دوستانه روز گذشته استفاده نکرده است.

پورموسوی: با دو بازیکن خارجی فولاد تکمیل می‌شود

به گزارش "ورزش سه"، سید سیروس پورموسوی سرمربی فولاد خوزستان درباره بازی روز گذشته برابر پاس ویس و پیروزی ١١ گله تیمش گفت: برای ما برد و یازده گل در این بازی های دوستانه مهم نیست، می خواهیم روند بازی تیممان مشخص شود، فرم خوبی بگیریم و از تمام بازیکنان تیمم در این بازی راضی هستم.


وی درباره غیبت زهیوی، ناصری و گلزاری در این بازی نیز گفت: به دلیل فشاری که در تمرینات قبل به این سه بازیکن آمده بود، در این بازی به آنها استراحت دادیم.


پورموسوی درباره تکمیل تیمش نیز افزود: برای تکمیل شدن تیمم نیاز به دو بازیکن در پست های دفاع و مهاجم دارم. بازیکن های خوب ایرانی همه قرارداد بسته اند. از نظر من بازیکنی که بتواند به ما کمک کند، حضور ندارد. تقاضا دارم تا دو بازیکن خارجی را به فولاد بیاورم تا تیم کامل شود. امیدوارم هیات رئیسه باشگاه با این درخواست موافقت کند تا فولاد با تمام توان در مسابقات حاضر شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان