خبرگزاری فارس: ترزا می نخست وزیر انگلیس از جرمی کوربین رهبر اپوزیسیون برای حمایت از دولت در راستای پیشبُرد مذاکرات برگزیت (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) به سود این کشور، طلب کمک خواهد کرد.
به نوشته روزنامه تلگراف، خانم می روز سهشنبه (فردا) در سالگرد نخست وزیری خود سخنرانی خواهد کرد و از همه درخواست میکند بعد از آنکه حزبش در انتخابات شکست خورده و کرسیهای زیادی از دست داده، وی را در مذاکرات با دیگر کشورهای اروپایی همراهی کنند.
خانم می که به امید در دست داشتن دولتی با کرسیهای زیاد در پارلمان درخواست انتخابات زودتر از موعد داده بود، اکنون با دولتی که حداقل کرسیهای لازم را هم به دست نیاورده در موضع ضعف قرار دارد و با این شرایط باید وارد مذاکرات برگزیت با دیگر کشورهای عضو اتحادیه شود که از این رو درخواست کمک از مخالفان داخلی خواهد کرد.
ژوئن سال 2016 میلادی بریتانیا رای به خروج از اتحادیه اروپا داد که در پی آن فضای سیاسی این کشور دستخوش تغییرات بسیاری بود اما همچنان شروع جدی مذاکرات دو ساله خروج آغاز نشده است.