ماهان شبکه ایرانیان

اسرائیل حکم بازداشت «خلیدا جرار» را صادر کرد

سازمان حقوقی فلسطین از صدور حکم بازداشت رئیس اتحادیه کمیته‌های زنان فلسطین توسط دادگاه اسرائیل خبر داد.

خبرگزاری فارس: سازمان‌ حقوقی فلسطین اعلام کرد که مقامات نظامی اسرائیلی حکم سه‌ماهه بازداشت رئیس اتحادیه کمیته‌های زنان فلسطینی را صادر کردند.

براساس گزارش «میدل‌ایست‌مانیتور»، محمود حسن رئیس بخش حقوقی سازمان حقوق بشر گفت: حکم بازداشت رئیس اتحادیه کمیته‌های زنان فلسطینی روز چهارشنبه و در دادگاه نظامی اسرائیل اعلام خواهد شد.

براساس این گزارش، رئیس این اتحادیه 2 جولای و در خانه‌ خود دستگیر شد. در همان روز «خلیدا جرار» قانون‌گذار فلسطینی و عضو جبهه مردمی آزادی فلسطین دستگیر شد. در حال حاضر این دو نفر در زندان اسرائیل به سر می‌برند.

ارتش اسرائیل علت دستگیری این دو نفر را داشتن نقش رهبری در جبهه مردمی آزادی فلسطین اعلام کرد.

گفتنی است؛ پیش از این «جرار» به جرم ساخت شبکه‌ای برای حمایت از زندانیان فلسطینی به مدت 14 ماه در یکی از زندان‌های اسرائیل زندانی بود که در ژوئن سال 2016 آزاد شد.

طبق این گزارش، سیاست اسرائیل در بازداشت زندانیان اینگونه است که پس از یک دوره شش ماهه حکم زندانی فرد بدون محاکمه و براساس شواهد نامعلومی تمدید می‌شود.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان