شناسه : ۳۴۵۰۷۴ - سه شنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۳۷
خوشمزه روز: کیک-بستنی موزی [تماشا کنید]
برای این روزهای گرم، بستنی یک خوراکی خنک و لذت بخش محسوب می شود. از این رو، در این شماره از خوشمزه روز، روش تهیه نان موزی را آموزش داده ایم که به همراه بستنی سرو می شود و تجربه ای خوشایند برایتان رقم خواهد زد.
برای این روزهای گرم، بستنی یک خوراکی خنک و لذت بخش محسوب می شود. از این رو، در این شماره از خوشمزه روز، روش تهیه نان موزی را آموزش داده ایم که به همراه بستنی سرو می شود و تجربه ای خوشایند برایتان رقم خواهد زد.
مواد لازم (10 نفر)
- 3 عدد موز
- ¼ پیمانه کره آب شده
- 1 عدد تخم مرغ
- نصف پیمانه شکر
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- 1٫5 پیمانه آرد
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- نوک انگشت نمک
- 2 پیمانه بستنی وانیلی
- 2 پیمانه بستنی شکلاتی
طرز تهیه
- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- در یک کاسه، موزها را با پشت چنگال له کنید.
- کره آب شده، تخم مرغ، شکر و وانیل را بیفزایید و هم بزنید.
- آرد، جوش شیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
- مواد را درون قالب نان بریزید و به مدت 50 دقیقه یا بیشتر در فر بگذارید تا کاملا پخته شود.
- پس از خنک شدن نان، آن را با صورت افقی به سه بخش تقسیم کنید.
- یک لایه سلفون کف قالب مستطیلی بگذارید.
- یک لایه کیک روی آن قرار بگذارید و روی آن دو پیمانه بستنی وانیلی را بریزید و سطح آن را صاف کنید.
- یک لایه دیگر نان گذاشته و روی آن بستنی شکلاتی قرار دهید.
- لایه آخر نان را بگذارید. روی آن پلاستیک بکشید و به مدت یک ساعت تا یک شب تا صبح در فریزر بگذارید.
- کیک بستنی را به اندازه های دلخواه برش داده و سرو کنید.