شناسه : ۳۴۹۵۶۸ - چهارشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۳۱
خوشمزه روز: تارت لیموئی فرانسوی [تماشا کنید]
این تارت مملو از طعم و عطر لیموترش است و بدون شک از خوردن آن لذت خواهید برد. برای آشنایی با روش تهیه آن که بسیار آسان است، در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
این تارت مملو از طعم و عطر لیموترش است و بدون شک از خوردن آن لذت خواهید برد. برای آشنایی با روش تهیه آن که بسیار آسان است، در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم (4 تا 6 نفر)
مواد لازم
- 4 عدد زرده تخم مرغ
- 4 عدد تخم مرغ
- 150 گرم شکر
- 200 میلی لیتر آب لیموترش
- پوست دو عدد لیموترش
- 170 گرم کره
- نان تارت از پیش پخته شده*
طرز تهیه
- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- یک قابلمه متوسط را تا نیمه از آب پر کنید. آن را روی حرارت بگذارید تا آب بجوشد. سپس شعله را کم کنید. روی قابلمه، یک کاسه ضدحرارت بزرگ قرار دهید.
- زرده های تخم مرغ، تخم مرغ ها، شکر، آب لیموترش و پوست لیموترش را درون کاسه روی قابلمه بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.
- سپس کره را افزوده و به مدت 10 دقیقه به روش بِن ماری (در آیتم دو توضیح داده ایم) هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.
- پس از آماده شده مواد میانی، آن را درون نان تارت که از قبل درست کرده اید، بریزد.
- برای سرو این تارت می توانید از سس تمشک استفاده کنید. برای تهیه آن، کافی است تمشک، شکر، وانیل و خامه را با هم مخلوط کنید.
- در آخر، تارت را با سس تمشک و برگ های تازه نعنا تزئین و سرو کنید.
خمیر تارت
مواد لازم
- 2 لیوان آب
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 200 گرم کره
- آب سرد
طرز تهیه
- آرد، نمک، شکر را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید. سپس کره سرد را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
- چند قاشق آب سرد بیفزایید و هم بزنید تا مواد مخلوط شده و دانه دانه شوند.
- خمیر را درون کیسه بریزید و با دست فشار دهید تا یکدست شوند. توجه داشته باشید که نباید خمیر را ورز دهید.
- خمیر را با کیسه پلاستیکی به مدت 1 تا 2 ساعت در فر قرار دهید تا سفت شود. سپس استفاده کنید. (هر چه بیشتر در یخچال بماند، بهتر است.)