ماهان شبکه ایرانیان

دستور پخت کیک هویج سالم

دستور پخت کیک هویج سالم

دستور پخت کیک هویج سالم

مواد لازم

هویج (1 عدد، 200 گرم)

تخم مرغ (3 عدد)

گردو (40 گرم)

آرد گندم سفید (150 گرم)

بیکینگ پودر (2 قاشق چایخوری)

روغن زیتون (50 گرم)

عسل (40 گرم)

نمک (2/1 قاشق چایخوری)

پودر دارچین (1 قاشق چایخوری)

پنیر خامهای (4 قاشق)

ماست ساده (4 قاشق)

دستور پخت

1. پنیر خامهای و ماست را در یک ظرف میکس کنید و آن را در یخچال بگذارید.

2. هویجها را در ابعاد سه سانتیمتر ریز کنید و گردوها را هم ریز کنید.

3. دمای اجاق را روی 170 درجه بگذارید. تخم مرغ، عسل، نمک و روغن زیتون را در یک ظرف میکس کنید.

4. آرد گندم سفید، پودر دارچین و بیکینگ پودر را با الک رد کنید و به مواد اضافه کنید و کاملا میکس کنید. 

5. همه مواد را با هم میکس کرده و به مدت 40 دقیقه در اجاق قرار دهید.

6. کاملا بگذارید سرد شود و سپس روی کیک خامه بزنید.

از خوردن کیک هویچ خود لذت ببرید.

 

مقالات مرتبط

آشپزی به سبک world home

world-home-cooking

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان