ماهان شبکه ایرانیان

کاهش چشمگیر خطر سرطان روده با مصرف آلوخشک

مصرف آلو خشک کمک می‌کند تا میزان باکتری‌های سالم در روده حفظ شده و خطر سرطان آن کاهش چشمگیری داشته باشد

کاهش چشمگیر خطر سرطان روده با مصرف آلوخشک

شاید‌ آلو خشک یک خوراکی فوق‌العاده موثری برای سلامتی بدن به نظر نیاید، اما تحقیقات جدید نشان داده است که اثرات مثبتی در کاهش خطر روده بزرگ دارد.

براساس همین تحقیقات، مصرف این میوه خشک می‌تواند به حفظ میکروبیوتا (باکتری روده‌ای) کمک کند. گفتنی است که باکتری‌های روده‌ای به‌طور قابل توجهی خطر سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهند، چرا که این میوه با سلول‌های سرطانی مقابله کرده و از رشد تومور جلوگیری می‌کند.

باید گفت که میکروبیوتا تنها یکی از میلیون‌ها باکتری موجود در روده بوده و منحصر به فرد است. زمانی که اختلال میکروبیوتا رخ می‌دهد، عفونت‌های روده‌ای شدت یافته و به دنبال آن میزان خطر سرطان روده نیز افزایش می‌یابد.

آزمایشات نشان می‌دهد، آلو خشک دارای ترکیبات فنولی است که اثرات مثبت بهداشتی برای بدن دارد. این ترکیبات می‌توانند همانند آنتی‌اکسیدان عمل کرده و در اثر آن رادیکال‌های آزاد را از بین ببرد.

3 فایده آلوخشک برای بدن

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان