ماهان شبکه ایرانیان

سلطانی فر خبر داد:

اقدام وزارت ورزش در رابطه با محرومیت استقلال و تراکتورسازی

وزیر ورزش با بیان اینکه در رابطه با محرومیت استقلال و تراکتورسازی پای هیچ مسئولی از وزارتخانه در میان نبوده، گفت: بررسی می کنیم و اگر کوتاهی شده باشد، تصمیم می گیریم.

اقدام وزارت ورزش در رابطه با محرومیت استقلال و تراکتورسازی

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش و جوانان ظهر امروز در حاشیه جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران از پرداخت حدود 800 هزار فقره وام ازدواج 10 میلیون تومانی تا کنون به رغم محدودیت های دولت خبر داد.

وی در پاسخ به این سوال که «آیا مشکل پول‌های بلوکه شده فدراسیون‌ها حل شده است؟»، گفت: هفته گذشته به من گفتند این مشکل حل شده است و به زودی این پول منتقل می شود.

وزیر ورزش و جوانان در پاسخ به سوال که «آیا در موضوع محرومیت استقلال و تراکتور پای مسوولان در میان بوده است؟» اظهارداشت: پای هیچ مسوولی در وزارت ورزش و جوانان در میان نبوده است ولی من به آقای داورزنی گفته ام که این موضوع را بررسی کند تا اگر کسی کوتاهی کرده تصمیمات گرفته شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان