ماهان شبکه ایرانیان

وزیر ارتباطات: هفته ای ۳ هزار کانال تلگرامی غیراخلاقی مسدود می شود

صبح امروز وزیر ارتباطات با حضور در ساختمان اصلی همراه اول، از فاز سوم پروژه های مربوط به شبکه ملی اطلاعات رونمایی کرد.

وزیر ارتباطات: هفته ای 3 هزار کانال تلگرامی غیراخلاقی مسدود می شود

صبح امروز وزیر ارتباطات با حضور در ساختمان اصلی همراه اول، از فاز سوم پروژه های مربوط به شبکه ملی اطلاعات رونمایی کرد.

آقای واعظی در حاشیه این نشست اظهار داشت که هم اکنون به طور متوسط هفته ای سه هزار کانال غیراخلاقی در تلگرام مسدود می شوند و برخی از آنها هم برای رسیدکی به مقامات قضایی ارجاع داده می شوند.

محمود واعظی در ادامه گفت:

ما باور داریم که علاوه بر کانال های غیراخلاقی، کانال های انتشار دهنده محتوای خشن برای نوجوانان نیز مضر هستند و باید مسدود شوند. این اقدامات به خواسته مردم و برای استفاده راحت تر آنها از فضای مجازی انجام می شود.

مزایای شبکه ملی اطلاعات

واعظی در ادامه به امنیت شبکه ملی اطلاعات اشاره کرد که با کمک های مرکز ملی فضای مجازی و شورای عالی فضای مجازی تلاش های خوبی در جهت ارتقاء آن صورت گرفته.

او ادامه داد که تلاش ها برای ایمن سازی این شبکه در برابر هک های خارجی ادامه دارد و در همین رابطه به اقداماتی اشاره نمود که از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت صورت گرفته.

او اعلام داشت که کم کردن دسترسی خارجی به این شبکه از جمله اهداف وزارت ارتباطات است و خوشبختانه این شبکه به گونه ای طراحی شده که در زمان وقوع اتفاقات در خارج، بشود دسترسی بیرونی به آن را قطع کرد. وزیر ارتباطات همچنین به سرشماری نفوس و مسکن اشاره کرد که در آن زمان تلاش های زیادی برای هک کردن شبکه ملی اطلاعات صورت گرفت که خوشبختانه ناکام ماندند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان