ماهان شبکه ایرانیان

۱۳ چیزی که شما نمی‌دانستید می‌شود کباب کرد

برای تمامی مواردی که در ادامه مطلب معرفی می‌کنیم، اطمینان حاصل کنید که برای این که طعم بهتری به آن‌ها ببخشید، لازم است به مقدار لازم به آن‌ها روغن و نمک و ادویه جات اضافه نمایید.

13 چیزی که شما نمی‌دانستید می‌شود کباب کرد

کباب

ما پیشنهاد‌های خوشمره‌ای برای کباب یا گریل کردن برای میهمانی بعدی شما داریم که میهمانان شما حتماً با دیدن آن‌ها سورپرایز خواهند شد، و دیگر عذر و بهانه‌ای برای به‌راه کردن منقل کباب خود نخواهید داشت. برای تمامی مواردی که در ادامه مطلب معرفی می‌کنیم، اطمینان حاصل کنید که برای این که طعم بهتری به آن‌ها ببخشید، لازم است به مقدار لازم به آن‌ها روغن و نمک و ادویه جات اضافه نمایید.

کبابهندوانه

هندوانه قاچ شده خام همیشه برای همه دلپسند خواهد بود، اما طعم کباب‌شده آن هم دلنشین است. قبل از کباب کردن، با یک برس به تکه‌های هندوانه روغن زیتون بمالید و به آن نمک و فلفل بزنید.

کبابکیک خانگی ساده

وقتی که تکه‌های این کیک را داخل گریل بگذارید، ترد و برشته می‌شوند، و ظاهری شبیه به نان ذرت پیدا می‌کنند. روی کیک گریل شده خود را با توت فرنگی و خامه تزئین کنید.

کبابکیوی

پوست کیوی را جدا نکنید، آن را به تکه‌های درشت و ضخیم برش دهید، به آن روغن زیتون بمالید و نمک و فلفل اضافه کنید. نهایتاً روی هر تکه یک اسکوپ بستنی وانیل بگذارید.

کبابموز

این میوه بعد از کباب شدن کاملاً حالتی کاراملی و لذیذ می‌گیرد. پوست آن را جدا نکنید و موز را در راستای طول از وسط دو نیم کنید. روی آن کمی خاک قند بپاشید. با قاشق بخورید، در ضمن برای روی این خوراکی خوشمزه می‌توانید از شیر غلیظ شده هم استفاده کنید.

کبابپنیر

مقداری پنیر کبابی تهیه کنید (معمولاً روی بسته این پنیر‌ها قید شده که مخصوص کباب کردن هستند)؛ طعم ورق‌های پنیر کمی ذوب‌شده که روی گریل کاملا ترد و برشته می‌شود و معمولاً وسط آن کمی به سطح گریل می‌چسبد. برای کباب کردن، از پنیر موتزارلا هم می‌توانید استفاده کنید.

کبابآووکادو

از وسط دو نیم کرده و هسته میوه را خارج کنید، اما پوست را جدا نکنید. سطح داخلی را به روغن زیتون آغشته کرده، و با فلفل و نمک طعم دار کنید. با استیک آووکادو را سرو کنید. یا می‌توانید "گواکامول" (خمیر یا سس ساخته شده از آواکادوی له شده و ادویه جاتی که به عنوان چاشنی سالاد و.. استفاده می‌شوند.) با پیاز بنفش و فلفل هالپانو درست کنید. (پایین‌تر را ببینید).

کبابدونات

بهترین انتخاب برای گریل گردن دونات استفاده از دونات‌های شکری کلاسیک است. (استفاده از دونات‌هایی که لایه کاراملی دارند، یا تزئین شده با مواد ژله‌ای و آب دار هستند را فراموش کنید، چرا که بیش از حد ذوب خواهند شد.)

کبابخیار

این بهترین انتخاب برای برگر یا درست کردن سس سالسا یا "گواکامول" است. خیار را حلقه حلقه کنید. خیار روی گریل آب خود را از دست می‌دهد. با روغن سطح آن را آغشته کنید، و به آن نمک و فلفل اضافه کنید.

کبابانبه

احتمالاً تا به الآن گریل شلیل و هلو را امتحان کرده اید، این بار ما به شما گریل انبه را توصیه می‌کنیم. روغن زیتون به تکه‌ها بمالید و روی آن پودر فلفل قرمز بپاشید تا تند و خوش طعم شود.

کباب

ترشی

ترشی دوست‌ها طرفدار مصرف ترشی سرخ شده هم هستند؛ یکی دیگر از بهترین حالت‌های ترشی گریل کردن آن هاست. به صورت فینگر فود سرو کنید.

کبابفلفل هالپینو

تمام سطح آن‌ها را روغن زیتون بمالید و نمک و فلفل بزنید. گریل‌کرده، تکه شده یا خرد شده سرو کنید.

کبابمرکبات

حتی اگر مرکبات را سرخ هم کنید، لذیذ و کاراملی و خوش‌مزه می‌شوند. ما به شما گریل کردن آن‌ها را هم پیشنهاد می‌کنیم. در تکه‌های ضخیم حلقه کنید، یا نصف کرده، پوست‌ها را جدا نکنید و روی گریل بخوابانید. لیمو گریل را برای لیموناد، لیمو سبز (لایم) را کنار استیک یا ماهی و پرتقال را در کنار دسر‌ها سرو کنید.

 

مقالات مرتبط

کرپ توت‌فرنگی بدون فر

strawberry-dessert

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان