ماهان شبکه ایرانیان

چرا طعم‌ها را در زمان سرماخوردگی تشخیص نمی‌دهیم؟

اگر تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا نمی‌توانیم در زمان سرماخوردگی مزه‌ها را تشخیص دهیم، بهتر است این مطلب را بخوانید.

چرا طعم‌ها را در زمان سرماخوردگی تشخیص نمی‌دهیم؟به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان، اگر تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا نمی‌توانیم در زمان سرماخوردگی مزه‌ها را تشخیص دهیم، بهتر است بدانید هشتاد درصد از حس چشایی وابسته به بویایی است. به همین علت در پخت غذا استفاده از ادویه از نکات کلیدی آشپزی است. هنگام سرماخوردگی نیز چون گیرنده‌های بینی گرفته‌اند نمیتوان مزه را خوب احساس کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان