وب سایت روزیاتو: این ساندویچ را می توانید در زمانی کوتاه در خانه درست کرده و از طعم عالی آن در کنار خانواده لذت ببرید. برای یادگیری نحوه پخت آن با ما همراه باشید.
مواد لازم :- 500 گرم گوشت چرخ کرده بوقلمون
- یک سوم پیمانه پیاز قرمز خرد شده
- 1 عدد فلفل هالوپینو خرد شده
- 1 قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری فلفل کاین
- 1٫5 قاشق چایخوری زیره سبز
- 1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
- 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
تاپینگ:- نان همبرگر کنجدی
- کاهوی خرد شده
- گوجه فرنگی ورقه ای
- پنیر ورقه ای
- آووکادو (اختیاری)
مایونز فلفلی:- نصف پیمانه سس مایونز
- 2 قاشق غذاخوری ترشی فلفل له شده
- نصف یک عدد لیموترش
طرز تهیه:1-گوشت چرخ کرده بوقلمون، فلفل هالوپینو و ادویه را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
2- یک کاسه آب در کنار دست خود بگذارید و دست هایتان را خیس کرده و 4 گلوله بزرگ از مواد در دست درست کنید.
3-سطح آن ها را تخت کنید تا شکل همبرگر به خود بگیرند.
4- 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی را درون تابه داغ کنید.
5- برگرهای بوقلمون را به مدت 5 تا 6 دقیقه برای هر طرف سرخ کنید تا کاملا پخته و سطح آن ها طلایی شود.
6- برای درست کردن ساندویچ، روی سطح داخلی نان یک لایه از سس مایونز فلفلی بریزید و به ترتیب کاهو، گوجه فرنگی و برگر را بگذارید و در صورت تمایل می توانید روی آن یک برش آووکادو نیز بگذارید.