ماهان شبکه ایرانیان

تهیه «برگر با گوشت بوقلمون» در خانه

این ساندویچ را می توانید در زمانی کوتاه در خانه درست کرده و از طعم عالی آن در کنار خانواده لذت ببرید. برای یادگیری نحوه پخت آن با ما همراه باشید.

وب سایت روزیاتو: این ساندویچ را می توانید در زمانی کوتاه در خانه درست کرده و از طعم عالی آن در کنار خانواده لذت ببرید. برای یادگیری نحوه پخت آن با ما همراه باشید.

مواد لازم :

  •     500 گرم گوشت چرخ کرده بوقلمون
  •     یک سوم پیمانه پیاز قرمز خرد شده
  •     1 عدد فلفل هالوپینو خرد شده
  •     1 قاشق چایخوری نمک
  •     نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     1 قاشق چایخوری فلفل کاین
  •     1٫5 قاشق چایخوری زیره سبز
  •     1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  •     2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی

تاپینگ:

  •     نان همبرگر کنجدی
  •     کاهوی خرد شده
  •     گوجه فرنگی ورقه ای
  •     پنیر ورقه ای
  •     آووکادو (اختیاری)

مایونز فلفلی:

  •     نصف پیمانه سس مایونز
  •     2 قاشق غذاخوری ترشی فلفل له شده
  •     نصف یک عدد لیموترش
 
برگر با گوشت بوقلمون

طرز تهیه:

1-گوشت چرخ کرده بوقلمون، فلفل هالوپینو و ادویه را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.

2- یک کاسه آب در کنار دست خود بگذارید و دست هایتان را خیس کرده و 4 گلوله بزرگ از مواد در دست درست کنید.

 3-سطح آن ها را تخت کنید تا شکل همبرگر به خود بگیرند.

4- 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی را درون تابه داغ کنید.

5- برگرهای بوقلمون را به مدت 5 تا 6 دقیقه برای هر طرف سرخ کنید تا کاملا پخته و سطح آن ها طلایی شود.

6- برای درست کردن ساندویچ، روی سطح داخلی نان یک لایه از سس مایونز فلفلی بریزید و به ترتیب کاهو، گوجه فرنگی و برگر را بگذارید و در صورت تمایل می توانید روی آن یک برش آووکادو نیز بگذارید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان